Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαO Γύρος του Κόσμου με 80 Τρόπους από τα Leading Hotels

O Γύρος του Κόσμου με 80 Τρόπους από τα Leading Hotels

Ήταν 80 χρόνια πριν, όταν παρουσιάστηκαν για πρώτη φορά δύο διεθνείς θρύλοι: Τα βραβεία της Ακαδημίας (Oscar) και τα Leading Hotels of the World, Ltd. Για να γιορταστεί αυτή η […]

Ήταν 80 χρόνια πριν, όταν παρουσιάστηκαν για πρώτη φορά δύο διεθνείς θρύλοι: Τα βραβεία της Ακαδημίας (Oscar) και τα Leading Hotels of the World, Ltd. Για να γιορταστεί αυτή η κοινή επέτειος – ορόσημο, τα Leading Hotels βασίστηκαν<...>σε όλη την περιπέτεια, το ρομαντισμό και την έξαψη που έκαναν την κλασσική, βραβευμένη με Oscar ταινία «Ο Γύρος του Κόσμου σε 80 Ημέρες» τόσο διαχρονική και αξέχαστη και δημιούργησαν κάτι μοναδικό στο χώρο των ταξιδιών πολυτελείας: Το «Γύρο του Κόσμου με 80 Τρόπους».

Γιορτάζοντας οκτώ δεκαετίες τελειότητας στην διεθνή φιλοξενία και σεβόμενα την επική ταινία, τα ξενοδοχεία «The Leading Hotels of the World» δημιούργησαν ένα εντυπωσιακό ταξίδι ανά τον κόσμο, ακολουθώντας κατά προσέγγιση τα βήματα του Φιλέα Φόγκ, έναν ρόλο που είχε υποδυθεί ο ηθοποιός David Niven.

Αυτό το ταξίδι – όνειρο, διάρκειας 28 ημερών, παρουσιάστηκε πρώτη φορά στις 24 Φεβρουαρίου, στο πάρτι του Elton John, κατά τη διάρκεια της δημοπρασίας που παραδοσιακά οργανώνεται τη βραδιά των Oscar. Πρόκειται για μια από τις πιο φαντασμαγορικές παράλληλες εκδηλώσεις των Oscar, όπου κάθε χρόνο παρίστανται λαμπερές προσωπικότητες από το χώρο του θεάματος, της μόδας και της μουσικής. Τη δημοπρασία πραγματοποίησε ο γιος του David Niven, Jamie Niven και όπως ήταν αναμενόμενο, το πιο εντυπωσιακό από τα αντικείμενα και υπηρεσίες που δημοπρατήθηκαν ήταν «Ο Γύρος του Κόσμου με 80 Τρόπους». Σκοπός της δημοπρασίας και αυτή τη χρονιά ήταν η ενίσχυση του ιδρύματος EJAF (Elton John AIDS Foundation).

Το ταξίδι ξεκινά από το Λονδίνο, απ΄ όπου ξεκίνησε και το εγχείρημά του ο Φιλέας Φογκ. Συνεχίζει για Παρίσι, Ντουμπάι, Βομβάη, Jaipur, Udaipur, Χονγκ Κονγκ, Τόκιο, Χονολούλου, Σαν Φρανσίσκο, Σικάγο και Νέα Υόρκη. Οι πλειοδότες – νικητές, θα ταξιδεύσουν πρώτη θέση καθΆ όλη τη διάρκεια του ταξιδιού, θα μείνουν σε υπερπολυτελή Leading ξενοδοχεία και θέρετρα και στους 12 προορισμούς, θα ζήσουν εξωτικές εμπειρίες και ασύγκριτη πολυτέλεια.

Εκτός από την εκλεπτυσμένη διαμονή σε σουίτα σε όλους τους προορισμούς, ορισμένα από τα «συστατικά» του ταξιδιού-όνειρο περιλαμβάνουν σαφάρι στην έρημο, ενδύματα αποκλειστικής παραγγελίας, δείπνο για δύο στο Le Jules Verne στον πύργο του `Αιφελ, Ιαπωνέζικη παραδοσιακή τελετή τσαγιού, ιδιωτική κρουαζιέρα στην Αραβική Θάλασσα με κοκτέιλ, ιδιωτικούς μπάτλερ, μασάζ για δύο, ιδιωτικό δείπνο για δύο σε πλεούμενο στη λίμνη Pichola της Ινδίας και λιμουζίνες Rolls Royce Phantom. Για τη δημιουργία αυτού του ταξιδιού έχει δοθεί ιδιαίτερη προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια.

Το ίδιο ταξιδιωτικό πρόγραμμα θα προσφέρεται και προς πώληση μέχρι το τέλος του έτους με την προσθήκη της πολυτέλειας πτήσεων με ιδιωτικό jet καθ΄ όλη τη διάρκεια του ταξιδιού, στην τιμή των 1.000.000 δολαρίων ανά ζευγάρι. Το 10% από το ποσό αυτό θα προσφέρεται από τα «The Leading Hotels of the World» στο ίδρυμα Elton John AIDS Foundation, για ενίσχυση.

Το ταξίδι είναι απόλυτα προσαρμόσιμο, και παρόλο που το κόστος με ιδιωτικό jet είναι 1.000.000 δολάρια το ζευγάρι, μπορεί να πραγματοποιηθεί και με εισιτήρια πρώτης θέσης, σε χαμηλότερη τιμή.

Ορισμένα από τα πιο εντυπωσιακά σημεία του «Γύρου του Κόσμου με 80 τρόπους» είναι τα ακόλουθα:

Λονδίνο
Διαμονή στη σουίτα «Green Park» στο ξενοδοχείο The Ritz, άφιξη και αναχώρηση με Rolls Royce Phantom και σοφέρ, δείπνο για δύο στο εστιατόριο Ritz Restaurant, εισιτήρια για μια από τις εκθέσεις του Royal Academy, θεραπείες περιποίησης για δύο στο Ritz Salon, βραδινή τουαλέτα της σχεδιάστριας Isabell Kristensen ραμμένη για την κυρία, τρένσκοουτ (καμπαρτίνα) Aquascutum για τον κύριο.

Παρίσι
Διαμονή σε ιστορική σουίτα στο ξενοδοχείο Hotel de Crillon, γεύμα στο Les Ambassadeurs ακολουθούμενο από μια προσωπική ξενάγηση με τον σεφ Jean-Francois Piege στη κουζίνα του εστιατορίου, γύρος του Παρισιού με λιμουζίνα, ένα δώρο Baccarat, ένα δείπνο στο εστιατόριο του Alain Ducasse Le Jules Verne, στο Πύργο του `Αιφελ, με θέα την πόλη του Φωτός.

Ντουμπάι
Διαμονή στη προεδρική σουίτα του Al Maha Resort στην Αραβική έρημο, θεραπείες spa για δύο, συμμετοχή στην εκτροφή και εκγύμναση κυνηγετικών γερακιών, σαφάρι με καμήλες ή άλογα, ξενάγηση στο Dubai Desert Conservation Reserve, δείπνο για δύο στην έρημο, παρατηρώντας τις γαζέλες, τις σπάνιες Αραβικές αντιλόπες και άλλα σπάνια είδη ζώων, βόλτα με αερόστατο πάνω από την έρημο, γεύμα με τον γενικό διευθυντή του θέρετρου.

Βομβάη
Διαμονή στη σουίτα Rajput με σαμπάνια για καλωσόρισμα, στο ξενοδοχείο Taj Mahal Palace & Tower, ιδιωτικό τουρ για ψώνια, βόλτα στην Αραβική Θάλασσα με το πολυτελές σκάφος Taj και κοκτέιλ, δείπνο για δύο στο Wasabi από τον Morimoto, ποτά στο θρυλικό Harbour Bar.

Udaipur
Διαμονή στη σουίτα Khush Mahal, όπου διέμενε η βασίλισσα, στο Taj Lake Palace στην Udaipur, γύρος της πόλης με αυτοκίνητο – αντίκα, ρομαντικό δείπνο με κεριά στη πλωτή εξέδρα της λίμνης Pichola, ξενάγηση των εγκαταστάσεων του παλατιού και της λίμνης.

Jaipur
Διαμονή στη σουίτα Prince με σαμπάνια για καλωσόρισμα στο ξενοδοχείο Rambagh Palace, μεταφορά με αυτοκίνητο-αντίκα, θεραπείες αναζωογόνησης στο spa, γεύμα στο Suvarna Mahal, prive επίσκεψη στο Gem Palace με τα κοσμήματα του Μαχαραγιά και της Μαχαρανής.

Χονγκ Κονγκ
Διαμονή στη σουίτα Premier στο ξενοδοχείο Langham, απεριόριστη σαμπάνια καθΆ όλη τη διάρκεια της διαμονής, ξενάγηση της πόλης με ελικόπτερο, συλλογή από χειροποίητα πουκάμισα, γεύμα για δύο στο εστιατόριο TΆang Court, ρομαντικό δείπνο για δύο στο εστιατόριο Bostonian.

Τόκιο
Διαμονή στην Premier Suite στο Imperial Hotel, παραδοσιακό γιαπωνέζικο δείπνο Kaiseki για δύο, εκδρομή στην Asakusa με γεύμα, παραδοσιακή ιαπωνική ιεροτελεστία τσαγιού.

Χονολούλου
Διαμονή στην προεδρική σουίτα του Kahala Hotel & Resort, μεταφορά κατά την άφιξη με λιμουζίνα, καλωσόρισμα από την ορχήστρα Hawaii Symphony Pops, μασάζ για δύο στο spa, δείπνο ειδικά προετοιμασμένο από τον σεφ του ξενοδοχείου.

Σαν Φρανσίσκο
Διαμονή σε πολυτελή σουίτα στο Campton Place, δείπνο στη σουίτα, ξενάγηση της πόλης με λιμουζίνα, δώρο 25 DVD με ταινίες που έχουν γυριστεί στην πόλη, μεταφορά με λιμουζίνα στους αμπελώνες Vine Cliff για δείπνο και γευστική δοκιμή με τον ιδιοκτήτη του αμπελώνα, μπουκάλι από σπάνια χρονιά, κιβώτιο με επιλεγμένα κρασιά για να πάρει το ζευγάρι μαζί του κατά την επιστροφή.

Σικάγο
Διαμονή σε μια Grand Deluxe Riverview σουίτα στο Trump International Hotel & Tower, μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο με Phantom Rolls Royce, μασάζ για το ζευγάρι στο Spa του The Trump, δείπνο για δύο στο Sixteen.

Νέα Υόρκη
Διαμονή σε μια σουίτα Triplex στο ξενοδοχείο The New York Palace Hotel, μια ολόκληρη ημέρα στο Cornelia Day Resort, πολυτελείς πιζάμες και μπουρνούζια για εκείνον και εκείνη από τη Donna Nadeau, δείπνο στο γνωστό Gilt restaurant.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024