Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΤο Galaxy ανάμεσα στα κορυφαία ξενοδοχεία του κόσμου και το 2011
Νέα διεθνής διάκριση για το Galaxy Hotel Iraklio

Το Galaxy ανάμεσα στα κορυφαία ξενοδοχεία του κόσμου και το 2011

Μια νέα μεγάλη διάκριση προστίθεται στην ήδη μεγάλη γκάμα βραβεύσεων του Galaxy Hotel Iraklio, επιβεβαιώνοντας την συνεχιζόμενη παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών από το ξενοδοχείο του Ηρακλείου Κρήτης. Πιο αναλυτικά, το […]

Μια νέα μεγάλη διάκριση προστίθεται στην ήδη μεγάλη γκάμα βραβεύσεων του Galaxy Hotel Iraklio, επιβεβαιώνοντας την συνεχιζόμενη παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών<...> από το ξενοδοχείο του Ηρακλείου Κρήτης.

Πιο αναλυτικά, το Galaxy Hotel Iraklio, 5 αστέρων, πέτυχε για δεύτερη συνεχή χρονιά (είχε τιμηθεί ξανά για το 2010) τη κορυφαία διάκριση στο Expedia InsidersΆ Select Award. H Expedia, ο μεγαλύτερος και ισχυρότερος διεθνώς online travel agent, κατέταξε το ξενοδοχείο στην παγκόσμια λίστα της με τα καλύτερα ξενοδοχεία. Πιο συγκεκριμένα, ανάμεσα σε πάνω από 130.000 ξενοδοχεία με τα οποία συνεργάζεται η Expedia διεθνώς, το Galaxy ανακηρύχθηκε το κορυφαίο ξενοδοχείο στην Ελλάδα για το 2011 και ένα από τα κορυφαία παγκοσμίως με κριτήρια ποιότητας, γενικής εμπειρίας πελάτη και αξίας (value for money).

Αξίζει να σημειωθεί ότι η παραπάνω διάκριση σπάνια έρχεται στην Ελλάδα, καθώς επίσης ότι ο ανταγωνισμός περιελάμβανε ξενοδοχεία 5 αστέρων από τις μεγαλύτερες αλυσίδες παγκοσμίως, αλλά και υπερπολυτελή ξενοδοχεία από τους πλέον αξιόλογους τουριστικούς προορισμούς.

Για το InsidersΆ Select Award η Expedia αξιοποιεί τις εντυπώσεις των χρηστών της που διαμένουν στα ξενοδοχεία καθώς και τις κρίσεις των εξειδικευμένων στελεχών της, που με μυστικό και αδιάβλητο τρόπο αξιολογούν όλα τα συνεργαζόμενα ξενοδοχεία.

Για το 2011 η λίστα με τα κορυφαία ξενοδοχεία παγκοσμίως ανανεώθηκε κατά 56%, γεγονός που προσδίδει ακόμα μεγαλύτερη αξία στην επανάληψη της βράβευσης του Galaxy για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

Το Galaxy εξακολουθεί να κατέχει την πρώτη θέση στην αγορά του στο tripadvisor.com. Το ξενοδοχείο απέσπασε τo Certificate of Excellence 2010 ως ένα από τα κορυφαία ξενοδοχεία για το 2010 και από τα μοναδικά ξενοδοχεία παγκοσμίως που οι χρήστες της ιστοσελίδας βαθμολόγησαν πάντα με 100% άριστες βαθμολογίες (5 αστέρων). Το βραβείο αυτό δόθηκε με βάση τις εμπειρίες και βαθμολογίες των πελατών του Galaxy που χρησιμοποιούν την ιστοσελίδα tripadvisor. Το tripadvisor.com είναι η κορυφαία ιστοσελίδα traveler reviews στον κόσμο με πάνω από 2,5 εκατ. χρηστών ημερησίως και αποτελεί πλέον τον πιο διαδεδομένο και αξιόπιστο τρόπο επιλογής καταλυμάτων παγκοσμίως.

Επίσης, το Galaxy έχει κατά το 2010 απέσπασε τα βραβεία Top City Hotel 2010 από το διεθνές ταξιδιωτικό portal zoover.com, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι βρίσκεται συστηματικά και στην κορυφή των ratings της booking.com (του ταχύτερα αναπτυσσόμενου διεθνώς online travel agent).

Ακόμη, το αμερικανικό γαστρονομικό περιοδικό “Saveur”, το οποίο αφιέρωσε το τεύχος του Αυγούστου 2010 αποκλειστικά στην Ελλάδα, ξεχώρισε to Galaxy Hotel Iraklio και το αναφέρει ως κορυφαίο προορισμό διαμονής και γαστρονομίας στην Κρήτη και στην Ελλάδα.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
20/05/2024
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024