Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΤο Hilton Αθηνών ενισχύει την Ένωση Σωματείων Μαζί για το Παιδί
Από 1η Οκτωβρίου έως 31η Δεκεμβρίου 2010

Το Hilton Αθηνών ενισχύει την Ένωση Σωματείων Μαζί για το Παιδί

Το Hilton Αθηνών, διαθέτοντας ιδιαίτερη ευαισθησία για τα παιδιά που έχουν ανάγκη, πραγματοποιεί για δεύτερη συνεχή χρονιά την καμπάνια “Small Change, Big Difference”, ενισχύοντας αυτή τη φορά το έργο της […]

Το Hilton Αθηνών, διαθέτοντας ιδιαίτερη ευαισθησία για τα παιδιά που έχουν ανάγκη, πραγματοποιεί για δεύτερη συνεχή χρονιά την καμπάνια “Small Change, Big<...> Difference”, ενισχύοντας αυτή τη φορά το έργο της Ένωσης Σωματείων “Μαζί για το Παιδί”. Από την 1η Οκτωβρίου έως την 31η Δεκεμβρίου 2010, το Hilton θα προσκαλεί τους πελάτες που διαμένουν στο ξενοδοχείο να προσφέρουν 1 ευρώ μέσω του λογαριασμού τους, προκειμένου να βοηθηθούν άπορα παιδιά, παιδιά με ειδικές ανάγκες και παιδιά που πάσχουν από σοβαρές ασθένειες.

Πρόκειται για μια πρωτοβουλία του “Hilton in the Community Foundation”, του φιλανθρωπικού οργανισμού της διεθνούς αλυσίδας ξενοδοχείων Hilton, που ιδρύθηκε το 2000 και επικεντρώνεται στην περίθαλψη και εκπαίδευση παιδιών με ειδικές ανάγκες. Το “Hilton in the Community Foundation” χρηματοδοτείται από την εταιρεία Hilton καθώς επίσης και από τις δωρεές των εργαζομένων, των πελατών και των προμηθευτών της. Η καμπάνια τιτλοφορείται `Small Change, Big Difference` (σε ελεύθερη απόδοση στα ελληνικά `μικρή διαφορά στον λογαριασμό σας, μεγάλη αλλαγή στη ζωή των παιδιών`) και θα διεξαχθεί παράλληλα σε 128 ξενοδοχεία στην Ευρώπη, το καθένα από τα οποία θα ενισχύσει ένα συγκεκριμένο φιλανθρωπικό φορέα της χώρας του.

Ο Bart van de Winkel, γενικός διευθυντής του Hilton Αθηνών δήλωσε: “Πρόκειται για μια αξιόλογη προσπάθεια, την οποία ελπίζουμε ότι οι πελάτες μας θα στηρίξουν για ακόμη μια χρονιά. Με ¤1 μόνο μπορούμε να βοηθήσουμε το `Μαζί για το Παιδί`, που βρίσκεται δίπλα στα παιδιά που έχουν ανάγκη. Ακόμη κι ένα τόσο μικρό ποσό από τον καθένα μας, μπορεί να κάνει τη διαφορά στις ζωές αυτών των παιδιών”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024