Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΤο Hilton Αθηνών για την ένωση Μαζί για το Παιδί
Φιλανθρωπική καμπάνια του Hilton Foundation

Το Hilton Αθηνών για την ένωση Μαζί για το Παιδί

Οι πελάτες του Hilton Αθηνών ανταποκρίθηκαν με ενθουσιασμό στη φιλανθρωπική καμπάνια του Hilton Foundation για την ενίσχυση των παιδιών με ειδικές ανάγκες. Κατά τους τρεις τελευταίους μήνες του 2010, το […]

Οι πελάτες του Hilton Αθηνών ανταποκρίθηκαν με ενθουσιασμό στη φιλανθρωπική καμπάνια του Hilton Foundation για την ενίσχυση των παιδιών με ειδικές<...> ανάγκες. Κατά τους τρεις τελευταίους μήνες του 2010, το Hilton προσκαλούσε όσους διέμεναν στο ξενοδοχείο να προσφέρουν 1 ευρώ μέσω του λογαριασμού τους για την ενίσχυση της Ένωσης Σωματείων Μαζί για το Παιδί.

Επρόκειτο για μια πρωτοβουλία του Hilton in the Community Foundation, που από το 2000 αποτελεί τον φιλανθρωπικό οργανισμό της διεθνούς αλυσίδας ξενοδοχείων Hilton και επικεντρώνεται στην περίθαλψη και εκπαίδευση παιδιών με ειδικές ανάγκες. Το Hilton in the Community Foundation χρηματοδοτείται από την εταιρεία Hilton καθώς επίσης και από τις δωρεές των εργαζομένων, των πελατών και των προμηθευτών της. Η καμπάνια με τίτλο “Small Change, Big Difference” διεξήχθη παράλληλα σε 128 ξενοδοχεία στην Ευρώπη, το καθένα από τα οποία ενίσχυσε έναν συγκεκριμένο φιλανθρωπικό φορέα της χώρας του.

Σε διάστημα τριών μηνών, το Hilton Αθηνών συγκέντρωσε 5.007,80 ευρώ. Την επιταγή παρέδωσε ο κ. Bart van de Winkel, γενικός διευθυντής του Hilton Αθηνών, στην κα Μέμη Γκέρτσου, αντιπρόεδρο της Ένωσης Μαζί για το Παιδί, κατά τη διάρκεια γεύματος που παρέθεσε στο εστιατόριο Βυζαντινό για τα μέλη του Δ.Σ. της Ένωσης. Ο κ. van de Winkel τόνισε: “Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους πελάτες μας που συμμετείχαν σε αυτήν την καμπάνια. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που στηρίζουμε το αξιόλογο έργο της Ένωσης `Μαζί για το Παιδί`, που περιλαμβάνει 10 σωματεία τα οποία συνεργάζονται για έναν κοινό σκοπό: τη στήριξη και ενίσχυση των παιδιών που έχουν ανάγκη”.

Η κα Γκέρτσου δήλωσε: “Ευχαριστούμε πολύ το Hilton Αθηνών για την εμπιστοσύνη και την έμπρακτη υποστήριξή του. Σε αυτή τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε, τα κοινωφελή ιδρύματα χρειάζονται περισσότερο από ποτέ την υποστήριξη της επιχειρηματικής κοινότητας, προκειμένου να συνεχίσουν απρόσκοπτα το δύσκολο και σημαντικό, κοινωνικό τους έργο. Ελπίζουμε να ακολουθήσουν και άλλοι το παράδειγμα του Hilton συνδράμοντας το έργο μας για τα παιδιά σε ανάγκη”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024