Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΤο Nana Beach ανάμεσα στα 100 καλύτερα συνεργαζόμενα ξενοδοχεία του γερμανικού RTK
Ξενοδοχεία

Το Nana Beach ανάμεσα στα 100 καλύτερα συνεργαζόμενα ξενοδοχεία του γερμανικού RTK

Η σημαντικότητα της διάκρισης του Nana Beach ανάμεσα στα 100 καλύτερα συνεργαζόμενα ξενοδοχεία του γερμανικού RTK ενισχύεται ακόμη περισσότερο από το γεγονός ότι το δίκτυο περιλαμβάνει 3.500 ταξιδιωτικά γραφεία στη Γερμανία, τα οποία ανέδειξαν το ξενοδοχείο Nana Beach ανάμεσα στους καλύτερους συνεργάτες τους.

Το ξενοδοχείο Nana Beach του Ομίλου εταιρειών Καράτζη ΑΕ βραβεύτηκε ως ένα από τα 100 καλύτερα συνεργαζόμενα ξενοδοχεία του δικτύου ταξιδιωτικών γραφείων RTK της Γερμανίας. Η επιλογή έγινε μεταξύ 600 ξενοδοχείων με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στο χαρτοφυλάκιο του δικτύου, τα οποία βραβεύτηκαν από επαγγελματίες στο χώρο του τουρισμού. Μεταξύ των σημαντικότερων κριτηρίων για τη διάκριση των ξενοδοχείων, αποτέλεσαν η υψηλή ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών και η πελατοκεντρική προσέγγιση.

Η σημαντικότητα αυτής της διάκρισης ενισχύεται ακόμη περισσότερο από το γεγονός ότι το δίκτυο RTK περιλαμβάνει 3.500 ταξιδιωτικά γραφεία στη Γερμανία τα οποία ανέδειξαν το ξενοδοχείο Nana Beach ανάμεσα στους καλύτερους συνεργάτες τους.

Επίσης, η βράβευση αυτή έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά συνεχόμενων διακρίσεων που λαμβάνει το ξενοδοχείο κάθε χρόνο από φορείς πρώτου μεγέθους. Οι διακρίσεις αυτές προέρχονται ως επί το πλείστον από βαθμολογίες και κριτικές των ίδιων των ταξιδιωτών που αξιολογούν την εμπειρία διαμονής τους. Πρόσφατα, το ξενοδοχείο αναδείχθηκε ως ένα από τα καλύτερα all-inclusive resorts της Ευρώπης από τα βραβεία Travellers’ Choice 2014 του TripAdvisor, της μεγαλύτερης ταξιδιωτικής ιστοσελίδας παγκοσμίως. Η συγκεκριμένη διάκριση από το δίκτυο RTK αποδεικνύει ότι η σκληρή εργασία και η αφοσίωση της ομάδας του ξενοδοχείου Nana Beach στο να διατηρεί και να εξελίσσει το κορυφαίο επίπεδο των υπηρεσιών του, αναγνωρίζεται και εκτιμάται όχι μόνο από τους ίδιους τους πελάτες του, αλλά και από τους συνεργάτες του σε διεθνές επίπεδο.

“Αυτός ο τίτλος αναγνώρισης αποτελεί με τη σειρά του επιπλέον πρόκληση αλλά και ευθύνη για το ξενοδοχείο Nana Beach, ώστε να συνεχίσει το σημαντικό έργο της φιλοξενίας που παρέχει μέσα από όλους τους τομείς των δραστηριοτήτων του, από το επίπεδο των εγκαταστάσεων και των υποδομών του, μέχρι την προσφορά καλύτερων υπηρεσιών και ανάπτυξη ισχυρότερων δεσμών με τους συνεργάτες του”, δήλωσε η διεύθυνση.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

21/05/2024
20/05/2024
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024