Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΤο πρώτο DoubleTree by Hilton στην Κωνσταντινούπολη μόλις άνοιξε τις πόρτες του
Tο πρώτο ξενοδοχείο Doubletree by Hilton στη μεγαλύτερη πόλη της Τουρκίας

Το πρώτο DoubleTree by Hilton στην Κωνσταντινούπολη μόλις άνοιξε τις πόρτες του

Η αλυσίδα Hilton ανακοίνωσε την έναρξη της λειτουργίας του πρώτου της ξενοδοχείου DoubleTree by Hilton στη μεγαλύτερη πόλη της Τουρκίας. Το ξενοδοχείο διαθέτει 171 δωμάτια και βρίσκεται στην καρδιά της […]

Η αλυσίδα Hilton ανακοίνωσε την έναρξη της λειτουργίας του πρώτου της ξενοδοχείου DoubleTree by Hilton στη μεγαλύτερη πόλη της Τουρκίας. Το ξενοδοχείο διαθέτει<...> 171 δωμάτια και βρίσκεται στην καρδιά της παλιάς πόλης, σε απόσταση αναπνοής από διάσημα αξιοθέατα όπως το Μπλέ Τζαμί, η Αγιά Σοφιά, το Σουλταναχμέτ και το παλάτι Τοπ Καπί – αξιοθέατα που είναι ενδεικτικά της συναρπαστικής ιστορίας αυτής της πόλης που συνδέει δύο ηπείρους. Είναι επίσης το κοντινότερο ξενοδοχείο στο Μεγάλο Παζάρι, όπου οι επισκέπτες μπορούν να αγοράσουν εξωτικά αγαθά, από Περσικά χαλιά και μαγικά καρυκεύματα, μέχρι δερμάτινα προϊόντα και Τουρκικό καφέ. Το ξενοδοχείο είναι εύκολα προσβάσιμο από το αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης (Ατατούρκ IST), μόλις 30 λεπτά με αυτοκίνητο, όπως επίσης και από το δίκτυο τραμ αλλά και τα σημεία επιβίβασης των τουριστικών πλοίων που πραγματοποιούν το γύρο του Βοσπόρου.

Ο Rob Palleschi, Επικεφαλής των ξενοδοχείων DoubleTree, ανέφερε: “Είμαστε ενθουσιασμένοι με την έναρξη λειτουργίας του πρώτου μας ξενοδοχείου στην Κωνσταντινούπολη και του τρίτου DoubleTree by Hilton στην Τουρκία, μια υπέροχη χώρα, ιδανική για να φιλοξενήσει την γρήγορα αναπτυσσόμενη ξενοδοχειακή αλυσίδα Hilton. Οι επισκέπτες που πηγαίνουν στην Κωνσταντινούπολη από κάθε γωνιά της γης για τον πλούτο της ιστορίας και του πολιτισμού της, θα μπορούν να απολαμβάνουν ιδιαίτερες και υψηλών προδιαγραφών υπηρεσίες φιλοξενίας, σε συνδυασμό με εύκολη πρόσβαση στους θησαυρούς της πόλης, από μια τοποθεσία απαράμιλλης ομορφιάς”.

Το DoubleTree by Hilton Istanbul-Old Town θα συνδυάζει τα παραδοσιακά χαρακτηριστικά της αλυσίδας: ζεστό καλωσόρισμα με τα θρυλικά σοκολατένια μπισκότα που προσφέρονται κατά την άφιξη σε κάθε επισκέπτη, άνετες και σύγχρονες εγκαταστάσεις, υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών, σεβασμός και αφοσίωση στην τοπική κοινότητα. Η αλυσίδα DoubleTree έχει γνωρίσει μεγάλη ανάπτυξη από την έναρξη λειτουργίας της σε Ευρωπαϊκό επίπεδο, την άνοιξη του 2008, με 18 ξενοδοχεία να λειτουργούν αυτή τη στιγμή σε 8 χώρες της Ευρώπης. Στην Ελλάδα λειτουργεί από το Μάιο του 2010 το Doubletree by Hilton στην Κω, σε απόσταση αναπνοής από την παραλία “Χελώνα”.

Το DoubleTree by Hilton Istanbul-Old Town διαθέτει τέσσερις αίθουσες συνεδρίων και εκδηλώσεων, οι οποίες είναι ιδανικές για επαγγελματικές συναντήσεις, τοπικά συνέδρια, κοινωνικές εκδηλώσεις, γάμους και cocktail πάρτυ. Η μεγαλύτερη αίθουσα, η “Fatih”, είναι έκτασης 170 τ.μ. και χωρητικότητας 200 ατόμων. Το εξειδικευμένο προσωπικό είναι πάντα σε θέση να προσφέρει ευφάνταστα μενού για κάθε είδους εκδήλωση. Για τις επαγγελματικές ανάγκες των επισκεπτών, το business centre του ξενοδοχείου, 24ωρης λειτουργίας, προσφέρει μεγάλη ποικιλία υποστηρικτικών υπηρεσιών και κάθε αίθουσα συναντήσεων διαθέτει οπτικοακουστικό και τηλεπικοινωνιακό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας.

Για την χαλάρωση των επισκεπτών μετά από μια ημέρα γεμάτη επισκέψεις στα αξιοθέατα της Κωνσταντινούπολης, ή μια ημέρα επαγγελματικών υποχρεώσεων στο πολυσύχναστο εμπορικό κέντρο της πόλης, το DoubleTree by Hilton Istanbul-Old Town διαθέτει δύο εστιατόρια. Το “Terrace” προσφέρει a la carte διεθνή κουζίνα με παραδοσιακές Τουρκικές πινελιές – το ιδανικό μέρος για να απολαύσετε ένα chic cocktail στην μοντέρνα και συγχρόνως εμπνευσμένη από την τοπική κουλτούρα ατμόσφαιρα. Εναλλακτικά, το εστιατόριο Old Town” του ξενοδοχείου προσφέρει πιο casual προτάσεις γεύματος, βρίσκεται στην βολική τοποθεσία του lobby, και προσφέρει, επίσης, ένα γευστικότατο DoubleTree Πρωινό καθημερινά. Οι διαμένοντες μπορούν επίσης να γευματίσουν στο δωμάτιό τους όλο το εικοσιτετράωρο.

Το DoubleTree by Hilton Istanbul-Old Town δίνει τη δυνατότητα στους επισκέπτες να διατηρήσουν τη φόρμα τους κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους, με την ελεύθερη είσοδο στο Fitness Centre by Precor του ξενοδοχείου, με τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό. Οι επισκέπτες μπορούν εναλλακτικά να “γυμναστούν” με έναν περίπατο στους δρόμους της Κωνσταντινούπολης ή στις όχθες του Βοσπόρου. Στο spa του ξενοδοχείου, οι διαμένοντες μπορούν να απολαύσουν υπηρεσίες όπως υδρομασάζ, σάουνα, Τουρκικό μπάνιο και ατμόλουτρο.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024