Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΚρουαζιέρεςΒραβείο στην Louis plc για την επιτυχημένη παρουσία της στο ΧΑ Κύπρου

Βραβείο στην Louis plc για την επιτυχημένη παρουσία της στο ΧΑ Κύπρου

Σημαντική διάκριση στα Επιχειρηματικά Βραβεία «ΧΡΗΜΑ 2007» και συγκεκριμένα στην κατηγορία «Καλύτερη Εταιρία του Χρηματιστηρίου Αξιών Κύπρου» πέτυχε η Louis Plc. Ο γνωστός θεσμός των επιχειρηματικών βραβείων πραγματοποιήθηκεκαι φέτος με […]

Σημαντική διάκριση στα Επιχειρηματικά Βραβεία «ΧΡΗΜΑ 2007» και συγκεκριμένα στην κατηγορία «Καλύτερη Εταιρία του Χρηματιστηρίου Αξιών Κύπρου» πέτυχε η Louis Plc. Ο γνωστός θεσμός των επιχειρηματικών βραβείων πραγματοποιήθηκε<...>και φέτος με επιτυχία στο παλιό κτήριο του Χρηματιστηρίου Αξιών Αθήνας, ενώ σημειώθηκε ιδιαίτερα μεγάλο ενδιαφέρον στη συμμετοχή της ψηφοφορίας, καθώς ψήφισαν πάνω από 1.100 άτομα.

Tο βραβείο εκ μέρους του Ομίλου παρέλαβε ο Γενικός Διευθυντής της Louis Hotels στη Αθήνα, κ. Αντωνίου, ο οποίος και ευχαρίστησε για την «ψήφο εμπιστοσύνης» και αναγνώρισης του επενδυτικού κοινού για την επιτυχημένη και αξιόπιστη παρουσία της Louis στον πίνακα του Χρηματιστηρίου Αξιών της Κύπρου, αλλά και ένεκα της κοινής πλατφόρμας, και στο Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών.

Tα βραβεία επέδωσε ο Πρόεδρος του Χ.Α.Α. κ. Καπράλος, ενώ στη τελετή πέραν του ιδιοκτήτη του Περιοδικού “ΧΡΗΜΑ” κ. Ουζούνη, παραβρέθηκε πλήθος σημαντικών εκπροσώπων του ελληνικού οικονομικού και επιχειρηματικού κόσμου.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
20/05/2024
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024