Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκπαίδευσηΣχολέςΤο Τμήμα Τουριστικών Επιχειρήσεων του ΑΤΕΙΘ στο 26ο Διεθνές Συνέδριο Φοιτητών Τουρισμού στην Πορτογαλία
International Tourism Students Conference

Το Τμήμα Τουριστικών Επιχειρήσεων του ΑΤΕΙΘ στο 26ο Διεθνές Συνέδριο Φοιτητών Τουρισμού στην Πορτογαλία

Το Τμήμα Τουριστικών Επιχειρήσεων του Αλεξάνδρειου ΤΕΙ Θεσσαλονίκης συμμετέχει και φέτος στο Διεθνές Συνέδριο Φοιτητών Τουρισμού (International Tourism Students Conference/ITSC), που θα πραγματοποιηθεί στο Φάρο της Πορτογαλίας, 12-15 Απριλίου. Στο […]

Το Τμήμα Τουριστικών Επιχειρήσεων του Αλεξάνδρειου ΤΕΙ Θεσσαλονίκης συμμετέχει και φέτος στο Διεθνές Συνέδριο Φοιτητών Τουρισμού<...> (International Tourism Students Conference/ITSC), που θα πραγματοποιηθεί στο Φάρο της Πορτογαλίας, 12-15 Απριλίου.

Στο συνέδριο, που ήδη συμπλήρωσε 25 χρόνια επιτυχών διοργανώσεων, λαμβάνουν μέρος δεκάδες φοιτητές τουρισμού, συνοδευόμενοι από καθηγητές, από εκπαιδευτικά ιδρύματα της Ευρώπης, της Αφρικής και της Αμερικής. Τη διοργάνωση του ITSC αναλαμβάνει κάθε χρόνο ένα από τα ιδρύματα που συμμετέχουν στο θεσμό, ενώ εκτός από την παρουσίαση εισηγήσεων πάνω σε ένα κεντρικό θέμα, κάθε αποστολή παρουσιάζει και τη χώρα από την οποία προέρχεται σε ειδική έκθεση όπου προβάλλονται τοπικά προϊόντα και τουριστικά θέλγητρα.
Η προσεχής διοργάνωση του Διεθνούς Συνεδρίου Φοιτητών Τουρισμού θα γίνει από το Πανεπιστήμιο του Algarve, με κεντρικό θέμα τη “Διαχείριση κρίσεων στον τουρισμό”.

Τα Τμήματα Τουρισμού που θα συμμετάσχουν στο 26ο ITSC προέρχονται από Πανεπιστήμια της Αυστρίας, της Φινλανδίας, της Γαλλίας, της Γερμανίας, της Ολλανδίας, της Ισπανίας, της Σουηδίας, των ΗΠΑ, της Ελλάδας και της διοργανώτριας χώρας, Πορτογαλίας.

Το πρόγραμμα του συνεδρίου περιλαμβάνει την παρουσίαση μελετών περίπτωσης από τους συμμετέχοντες φοιτητές, ομιλίες από προσκεκλημένους καθηγητές και επαγγελματίες του τουρισμού, καθώς και συζήτηση των αποτελεσμάτων σε workshops.

Η συμμετοχή του Τμήματος Τουριστικών Επιχειρήσεων του ΑΤΕΙΘ στο συνέδριο προσφέρει μια μοναδική εκπαιδευτική εμπειρία στους σπουδαστές, συμβάλει στην καλλιέργεια πνεύματος συνεργασίας μεταξύ των πανεπιστημίων και ταυτόχρονα προβάλλει τουριστικά την Ελλάδα. Συγκεκριμένα φέτος, κατά τη διάρκεια της ειδικής έκθεσης με τίτλο “Χρώματα και γεύσεις της χώρας μας”, η ελληνική αποστολή θα διαθέσει από το stand της σε όλους τους συμμετέχοντες έντυπο και ηλεκτρονικό υλικό του ΕΟΤ, καθώς και παραδοσιακά προϊόντα που αποτελούν ευγενική χορηγία των εταιρειών Αττική Μελισσοκομική Εταιρεία – Αλέξανδρος Πίττας ΑΕΒΕ, Τα Μυλέλια – Κέντρο Αναζήτησης Παλιών Γεύσεων και Κτήμα Γεροβασιλείου.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024