Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκπαίδευσηΣχολέςΥποτροφίες σε ταλαντούχους νέους και νέες προσφέρει το Trinity

Υποτροφίες σε ταλαντούχους νέους και νέες προσφέρει το Trinity

Το εκπαιδευτικό ίδρυμα διεθνών τουριστικών και ξενοδοχειακών σπουδών Trinity προσφέρει τρεις υποτροφίες, αξίας 6.000 ευρώετησίως η καθεμία, σε ταλαντούχους υποψήφιους φοιτητές και φοιτήτριες που επιθυμούν να παρακολουθήσουν τουριστικές και ξενοδοχειακές […]

Το εκπαιδευτικό ίδρυμα διεθνών τουριστικών και ξενοδοχειακών σπουδών Trinity προσφέρει τρεις υποτροφίες, αξίας 6.000 ευρώ<...>ετησίως η καθεμία, σε ταλαντούχους υποψήφιους φοιτητές και φοιτήτριες που επιθυμούν να παρακολουθήσουν τουριστικές και ξενοδοχειακές σπουδές.

Ο διαγωνισμός αφορά όλους τους απόφοιτους Λυκείου, οι οποίοι πληρούν τις προϋποθέσεις εισόδου όπως αναφέρονται παρακάτω. Οι μαθητές που είναι στο τελευταίο έτος του Λυκείου (αποφοιτούν το καλοκαίρι του 2006) είναι ευπρόσδεκτοι να συμμετάσχουν.

Ο Διεθνής Διαγωνισμός Αναζήτησης Ταλέντων θα πραγματοποιηθεί στο Trinity (ξενοδοχείο Terra Maris, Χερσόνησος Κρήτης) την Τετάρτη 10 Μαΐου 2006, από τις 12:00 το μεσημέρι έως τις 3:00 το απόγευμα. Οι υποψήφιοι που διαμένουν μακριά από τη περιοχή μπορούν να συμμετάσχουν ηλεκτρονικά μέσω του Διαδικτύου.

Στόχος του διαγωνισμού είναι να εντοπίσει και να υποστηρίξει ταλαντούχα άτομα, που φιλοδοξούν να αποκτήσουν εκπαίδευση πανεπιστημιακού επιπέδου σε ένα Αγγλόφωνο ίδρυμα ανώτατης εκπαίδευσης και να πετύχουν μια καριέρα στο μάνατζμεντ στον τομέα του τουρισμού και της φιλοξενίας.

Με την πρωτοβουλία αυτή, το Trinity έχει στόχο να υπογραμμίσει τη δέσμευσή του να συμβάλει στην αναβάθμιση της τουριστικής προσφοράς, προετοιμάζοντας νέα στελέχη με την παιδεία, εκπαίδευση και κατάρτιση που έχει ανάγκη το σύγχρονο ανταγωνιστικό τουριστικό και ξενοδοχειακό περιβάλλον.

Προϋποθέσεις Συμμετοχής

Για να προκριθούν στον διαγωνισμό, οι υποψήφιοι πρέπει να:


  • είναι απόφοιτοι Λυκείου με βαθμό απολυτηρίου 16 και άνω

  • διαθέτουν επαρκείς γνώσεις Αγγλικής
  • υποβάλουν την αίτηση “Αναζήτησης Ταλέντων”
  • υποβάλουν όλα τα απαιτούμενα έγγραφα που αναφέρονται στην αίτηση
  • υποβάλουν μια έκθεση 250-350 λέξεων στην Αγγλική γλώσσα. Στην έκθεση θα πρέπει να αναφέρεται λεπτομερώς γιατί το Μάνατζμεντ στο Τουρισμό και στη Φιλοξενία επιλέγεται ως κατεύθυνση σπουδών, καθώς και να περιγράφονται οι μελλοντικές προσδοκίες καριέρας στη βιομηχανία του τουρισμού
  • είναι αποφασισμένοι να δουλέψουν σκληρά

Διαδικασία Επιλογής

Οι υποψήφιοι υπόκεινται σε ένα τρίωρο γραπτό τεστ με σκοπό να αξιολογηθεί:

  • η επάρκειά τους στην Αγγλική γλώσσα
  • η δημιουργικότητα
  • η κριτική σκέψη
  • η πρωτοτυπία προσέγγισης
  • η ικανότητα επίλυσης προβλημάτων

Δεν απαιτείται ιδιαίτερη προετοιμασία.

Διαδικασία Εξέτασης

Μία Ακαδημαϊκή Επιτροπή, αποτελούμενη από τον Chief Academic Officer, τον Academic Dean και τρία μέλη του διδακτικού προσωπικού του Trinity θα βαθμολογήσουν το τεστ επίδοσης του κάθε υποψηφίου. Θα πρέπει να επισημανθεί ότι οι υποτροφίες θα χορηγηθούν με βάση το ακαδημαϊκό υπόβαθρο, τη συμμετοχή σε εξωσχολικές δραστηριότητες, την έκθεση που θα υποβληθεί μαζί με την αίτηση και τα αποτελέσματα του τεστ Αναζήτησης Ταλέντων.

Έξι υποψήφιοι, που θα πετύχουν τους υψηλότερους βαθμούς, θα μπουν στην τελική λίστα επιλογής και θα λάβουν μέρος σε συνέντευξη με την Ακαδημαϊκή Επιτροπή. Οι τρεις επιτυχόντες υποψήφιοι θα ανακοινωθούν και θα αρχίσουν τα μαθήματα στις 2 Οκτωβρίου 2006.

Υπογραμμίζεται ότι η υποτροφία καλύπτει μόνο τα δίδακτρα (δεν περιλαμβάνεται σε αυτή το κόστος διαμονής, τα βιβλία, η ασφάλεια, κλπ.).

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
20/05/2024
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024