Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΕπικοινωνιακή υποστήριξη της ΕΧΡΟ 2008

Επικοινωνιακή υποστήριξη της ΕΧΡΟ 2008

Η πρόσληψη Σύμβουλου διεκδίκησης για την επικοινωνιακή υποστήριξη της EXPO 2008 καθώς και η διενέργεια διαγωνισμού για το σήμα αποφασίστηκε σε συνεδρίαση της ομάδας 3 για την επικοινωνιακή πολιτική που […]

Η πρόσληψη Σύμβουλου διεκδίκησης για την επικοινωνιακή υποστήριξη της EXPO 2008 καθώς και η διενέργεια διαγωνισμού για το σήμα<...> αποφασίστηκε σε συνεδρίαση της ομάδας 3 για την επικοινωνιακή πολιτική που αφορά στην υποστήριξη της υποψηφιότητας της Θεσσαλονίκης σε τοπικό, εθνικό και διεθνές επίπεδο, στην οποία προήδρευε ο υπουργός Μακεδονίας Θράκης Χ. Πασχαλίδης.

Όπως δήλωσε μετά τη σύσκεψη ο κ. Πασχαλίδης στην ομάδα επικοινωνίας συζητήθηκαν τα συμπεράσματα από τη Γενική Συνέλευση του ΒΙΕ στη Γαλλία, όπου κρίθηκε η πόλη που θα αναλάβει το 2010 και εξετάστηκε η τεχνογνωσία των υποψηφιοτήτων χωρών, ώστε να αντληθούν σημαντικά διδάγματα.

O υπουργός Μακεδονίας Θράκης υπογράμμισε ότι έχει επιτευχθεί ένα πολύ υψηλό ποσοστό αποδοχής του στόχου της ΕΧΡΟ, που φθάνει το 90% με βάση μία δημοσκόπηση που έχει κάνει η ΕΤ-3. Για να διαφυλαχτεί αυτό το ποσοστό πρέπει να διατηρηθούν τα διακομματικά, διαχρονικά και κοινωνικά χαρακτηριστικά υποστήριξης αυτού του στόχου. Ταυτόχρονα, πρέπει να δοθεί έμφαση στον τεχνοκρατικό χαρακτήρα της υποστήριξης του εγχειρήματος. Σ΄ αυτή την κατεύθυνση αποφασίστηκε η πρόσληψη ενός συμβούλου διεκδίκησης, ο οποίος θα έχει και τη δυνατότητα της επικοινωνιακής υποστήριξης.

Παράλληλα, μέσα στην εβδομάδα, θα ανακοινωθεί ο διαγωνισμός για το σήμα, με μία επιτροπή αξιολόγησης, στην οποία θα συμμετέχουν εκπρόσωποι των πανεπιστημίων, του καλλιτεχνικού κόσμου, του Τεχνικού Επιμελητηρίου καθώς και από τον χώρο του μάρκετινγκ και των διαφημιστικών εταιρειών. “Θεωρώ πολύ σημαντικό να γίνει αντιληπτό πως αυτός ο στόχος είναι ένας στόχος για όλη την πόλη, ένα έργο για όλη την πόλη, για χιλιάδες πρωταγωνιστές και θεωρώ πάρα πολύ σημαντικό να του δώσουμε πανελλαδικά χαρακτηριστικά και ταυτόχρονα, να τονίσουμε τη διαβαλκανική διάσταση” τόνισε ο υπουργός.

Ο κ. Πασχαλίδης είπε ακόμα ότι τον Ιανουάριο θα κληθούν προσωπικότητες της διανόησης από πολλές χώρες για να συζητηθεί το θέμα “Ανθρώπινα Δίκτυα”.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
20/05/2024
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024