Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΓενική Συνέλευση του Γραφείου Παγκόσμιων Εκθέσεων

Γενική Συνέλευση του Γραφείου Παγκόσμιων Εκθέσεων

Ο υπουργός Μακεδονίας Θράκης Γιώργος Πασχαλίδης πραγματοποιεί από εχθές διήμερη επίσκεψη εργασίας στη Γαλλία, επικεφαλής ελληνικής αποστολής, για να παρακολουθήσει τη Γενική Συνέλευση του Γραφείου Παγκόσμιων Εκθέσεων (ΒΙΕ). Στη διάρκεια […]

Ο υπουργός Μακεδονίας Θράκης Γιώργος Πασχαλίδης πραγματοποιεί από εχθές διήμερη επίσκεψη εργασίας στη Γαλλία, επικεφαλής ελληνικής αποστολής<...>, για να παρακολουθήσει τη Γενική Συνέλευση του Γραφείου Παγκόσμιων Εκθέσεων (ΒΙΕ).

Στη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης του ΒΙΕ θα εξεταστεί, μεταξύ άλλων, η έκθεση προόδου προετοιμασίας της ιαπωνικής πόλης Aichi, που θα διοργανώσει την Παγκόσμια Έκθεση EXPO του 2005 καθώς και οι υποψηφιότητες των 5 χωρών που διεκδικούν τη διοργάνωση της ΕΧΡΟ το 2010 (Ρωσία, Κίνα, Κορέα, Πολωνία, Μεξικό). Η νικήτρια χώρα θα αναδειχθεί μετά από κρίσιμη ψηφοφορία μεταξύ των αντιπροσώπων του ΒΙΕ.

Στην ελληνική αποστολή μαζί με τον υπουργό Μακεδονίας Θράκης συμμετέχουν οι κ. Δημ. Μπακατσέλος, εκτελεστικός γραμματέας της ΣΕΔ, Χρ. Γερούκης, διευθύνων σύμβουλος της HELEXPO, Αλ. Μηλιαρέσης, πρέσβης εκπρόσωπος του ΥΠΕΞ, Ελ. Ράπτη, εκπρόσωπος του Δήμου Θεσσαλονίκης, Μ. Μίσσα, εκπρόσωπος της Ελλάδας στο ΒΙΕ και Π. Λάμψα, σύμβουλος του ΥΜΑΘ.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
20/05/2024
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024