Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςYachtingΣτην Ολυμπιακή Μαρίνα του Αγίου Κοσμά η φετινή Έκθεση Exclusive Yachting

Στην Ολυμπιακή Μαρίνα του Αγίου Κοσμά η φετινή Έκθεση Exclusive Yachting

Στην Ολυμπιακή Μαρίνα του Αγίου Κοσμά διοργανώνεται φέτος από τις 22 έως τις 25 Σεπτεμβρίου η Έκθεση Exclusive Yachting 2005,όπου παρουσιάζονται εν πλω τα εντυπωσιακότερα σκάφη αναψυχής στον κόσμο. Στο […]

Στην Ολυμπιακή Μαρίνα του Αγίου Κοσμά διοργανώνεται φέτος από τις 22 έως τις 25 Σεπτεμβρίου η Έκθεση Exclusive Yachting 2005,<...>όπου παρουσιάζονται εν πλω τα εντυπωσιακότερα σκάφη αναψυχής στον κόσμο.

Στο 4ο έτος διοργάνωσής της, η Exclusive Yachting έρχεται ακόμη κοντύτερα στους φίλους του yachting και τους υπόσχεται μια μοναδική εμπειρία αντάξια των υψηλότερων προσδοκιών και απαιτήσεων. Περισσότερες από 50 εταιρίες, το σύνολο σχεδόν της Ελληνικής αγοράς yachting, είναι παρούσες σε αυτή την γιορτή της θάλασσας, παρουσιάζοντας 150 περίπου cruisers και ιστιοπλοϊκά προερχόμενα από τους σημαντικότερους οίκους στον κόσμο.

Να τονιστεί ότι την πλωτή έκθεση πλαισιώνει μία χερσαία παρουσίαση από lifestyle προϊόντα και ναυτικά αξεσουάρ, σχεδιασμένα για εκείνους που ζουν τις yachting στιγμές τους και όχι μόνο, με άποψη και στυλ. Και όλα αυτά σ` ένα μοντέρνο περιβάλλον υψηλών προδιαγραφών, που αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο τα πλωτά παλάτια και επιτρέπει σε εκθέτες και επισκέπτες να απολαύσουν μια διοργάνωση υψηλής αισθητικής και αρτιότητας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η διοργανώτρια εταιρία EuroPartners διοργανώνει μεταξύ άλλων εκθέσεων και την Exclusive Travel, που αφορά στον τουρισμό πολυτελείας, βασιζόμενη στην ίδια φιλοσοφία προβολής του ποιοτικού τουριστικού προϊόντος.

Τα εγκαίνια της Exclusive Yachting θα τελεσθούν από τον Υπουργό Τουριστικής Ανάπτυξης, κ. Δημήτρη Αβραμόπουλο, την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου, ενώ στη συνέχεια θα ακολουθήσει cocktail party προς τιμή των επίσημων προσκεκλημένων, των εκθετών και των επισκεπτών.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
20/05/2024
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024