Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςTo 1o Πανελλήνιο Συνέδριο Yachting, εργαλείο συσπείρωσης του κλάδου
Συνέδρια

To 1o Πανελλήνιο Συνέδριο Yachting, εργαλείο συσπείρωσης του κλάδου

Το 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Yachting θα πραγματοποιηθεί δια ζώσης με περιορισμένο αριθμό συμμετεχόντων λόγω των μέτρων πρόληψης κατά της πανδημίας.

Με τη θερμή υποδοχή  των ανθρώπων του χώρου ξεκινά τις εργασίες του στο ξενοδοχείο Wyndham Grand Athens στις 25 και 26 Φεβρουαρίου 2022 το 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Yachting. Ο βασικός στόχος του συνεδρίου που ήταν η συσπείρωση του κλάδου δείχνει να επιτυγχάνεται από την ανταπόκριση συμμετοχής, την υποστήριξη σημαντικών χορηγών αλλά και των διακεκριμένων ομιλητών.

Η θεματολογία του συνεδρίου είναι η παρακάτω:
1. Το μέλλον του ελληνικου yachting
2. Υποδομές και προοπτική
3. Super / Mega Yachts Market, Brokers & Owners
4. Επιμόρφωση / Εκαπίδευση / Στελέχωση
5. Sailing Boats / Catamarans
6. Περιβάλλον και θάλασσα
7. Γυναίκες στο χώρο του yachting
8. Καινοτόμες ιδέες και επιχειρήσεις του κλάδου
9. Yacht Refit / Design / Building / Repair / Shipyards
Όλα τα πάνελ παρουσιάζονται/συντονίζονται από έγκριτους δημοσιογράφους.

To 1o Πανελλήνιο Συνέδριο Yachting δίνει έμφαση στο να αποτελέσει το εργαλείο συσπείρωσης του κλάδου του Yachting. Στοχεύει στην καινοτομία, την ενημέρωση και την εκπαίδευση, αναδεικνύοντας και υποστηρίζοντας την αναπτυξιακή πορεία της βιομηχανίας αυτής. Με τη συμμετοχή στελεχών του yachting, εταιρειών ναύλωσης, ιδιοκτητών σκαφών αναψυχής, μαρινών, εταιρειών διαχείρισης μαρινών, εταιρειών παρεχόμενων υπηρεσιών υποστήριξης σκαφών, κατασκευαστριών εταιρειών σκαφών, brokers και λοιπών επαγγελματιών του κλάδου, στοχεύει στη συναίνεση και σε ένα καλύτερο και πιο ελπιδοφόρο αύριο για το ελληνικό yachting.

Στα πλαίσια του επίσημου Gala για τη λήξη του συνεδρίου θα απονεμηθούν τιμητικά βραβεία (Honorary Awards).

Το 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Yachting θα πραγματοποιηθεί δια ζώσης με περιορισμένο αριθμό συμμετεχόντων λόγω των μέτρων πρόληψης κατά της πανδημίας.

Κατά την προσέλευση στο ξενοδοχείο είναι απαραίτητη η προσκόμιση εκτύπωσης της εγγραφής και η επίδειξη των απαραίτητων υγειονομικών βεβαιώσεων.

Χορηγοί του συνεδρίου είναι:
Golden Sponsor: General Shipping S.A. , Golden Automation Systems, Flisvos Marina
Silver Sponsor: Argo
Bronze Sponsor: Margetis Maritime, VDN-Ippokampos, Dynamic Boats-Tzalavras
Supporters: Roditis Yachting , hellenicblue , Ionian Ray , Wista Hellas, Pantaenius Yacht Insurance , Spanopoulos group , Alpha Marine LTD, Searock Marine Insurance Brokers, Aegean Yachting Festival, Les Fleuristes, RINA
Media Sponsors: Elnavi, All4yachting.com, AirNews.gr , Greek Travel Pages – gtp, Piraeus365.gr, Update Times, Money-Tourism.gr, Crisis monitor, Maritime Economies, TravelDailyNews, MyThalatta, Enalion/Ενάλιον, Boats&Yachting Guide, maritimes.gr, Boussias, Reporter.gr, allaboutPeloponissos.com

Tο συνέδριο τελείται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, του Υπουργείου Ναυτιλίας, του ΕΟΤ, της Περιφέρειας Αττικής, του Δήμου Αθηναίων, του ΝΕΕ, του ΕΒΕΠ και της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας ενώ η πρωτοβουλία και ο σχεδιασμός ανήκει στη συμβουλευτική εταιρεία ανάπτυξης θαλάσσιου τουρισμού BoatsAdvisor Hub&Events, σε συνεργασία με την εταιρεία Trinity Events, που έχει αναλάβει την υλοποίησή του.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

29/09/2023
28/09/2023
27/09/2023
26/09/2023
25/09/2023
22/09/2023