Τελευταία νέα
ΑρχικήΕναλλακτικός ΤουρισμόςΛοιπές μορφέςΣυνεργασία Hilton Αθηνών και Μουσείου Μπενάκη
Πακέτο Cultural Weekend For Two

Συνεργασία Hilton Αθηνών και Μουσείου Μπενάκη

Το Hilton Αθηνών ανακοίνωσε ένα νέο πακέτο διαμονής πολιτιστικού χαρακτήρα σε αποκλειστική συνεργασία με το Μουσείο Μπενάκη. Πρόκειται για το “Cultural Weekend For Two” (Σαββατοκύριακο Πολιτισμού για Δύο), που προσφέρει […]

Το Hilton Αθηνών ανακοίνωσε ένα νέο πακέτο διαμονής πολιτιστικού χαρακτήρα σε αποκλειστική συνεργασία με το Μουσείο Μπενάκη. Πρόκειται<...> για το “Cultural Weekend For Two” (Σαββατοκύριακο Πολιτισμού για Δύο), που προσφέρει δωρεάν είσοδο για ένα Σαββατοκύριακο σε όλες τις μόνιμες και περιοδικές εκθέσεις του Μουσείου Μπενάκη.

Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν την ιστορική και πολιτισμική εξέλιξη του Ελληνισμού, όπως παρουσιάζεται στο Μουσείο Μπενάκη της οδού Βασιλίσσης Σοφίας, να θαυμάσουν την avant-garde αισθητική και τις εκθέσεις σύγχρονης τέχνης στο Μουσείο Μπενάκη της οδού Πειραιώς και ν’ ανακαλύψουν τη συλλογή ισλαμικής τέχνης στο Μουσείο Μπενάκη στον Κεραμεικό. Παράλληλα, θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν πιστά αντίγραφα έργων που προέρχονται από τη συλλογή του Μουσείου Μπενάκη και είναι κατασκευασμένα με υλικά υψηλής ποιότητας και παραδοσιακές μεθόδους και τεχνικές, όπως επίσης και αντικείμενα εμπνευσμένα από μουσειακά εκθέματα, κατασκευασμένα από Έλληνες σχεδιαστές και καλλιτέχνες, με έκπτωση 10% (κεντρικό κτήριο).

“Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με το Μουσείο Μπενάκη, έναν από τους σημαντικότερους πολιτιστικούς φορείς στην Ελλάδα. Με αυτό το πακέτο στοχεύουμε στο να φέρουμε περισσότερους επισκέπτες στην Αθήνα και να τους γνωρίσουμε τα πολλά και διαφορετικά στοιχεία που συνθέτουν το πρόσωπο του ελληνικού πολιτισμού από την αρχαιότητα έως σήμερα. Η κίνηση αυτή εντάσσεται στο ευρύτερο ενδιαφέρον του Hilton Αθηνών για την τέχνη και τον πολιτισμό”, ανέφερε ο Victor de Vries, διευθυντής Επιχειρησιακής Ανάπτυξης του Hilton.

Το πακέτο περιλαμβάνει μια άνετη και πολυτελή διαμονή για δύο για ένα ολόκληρο Σαββατοκύριακο στο Hilton Αθηνών με πλούσιο πρωινό στο Βυζαντινό και πρόσβαση στην εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα, στο γυμναστήριο και τη σάουνα του Hiltonia Spa.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

20/05/2024
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024