Τελευταία νέα
ΑρχικήΕξοπλισμός & ΠρομήθειεςΤουριστικών Επιχειρήσεων & ΞενοδοχείωνΟ εξοπλισμός του νέου κτιρίου γραφείων της TUI Hellas στην Κριμιτζάς
Νέες, διεθνείς επιχειρηματικές συμφωνίες της εταιρείας

Ο εξοπλισμός του νέου κτιρίου γραφείων της TUI Hellas στην Κριμιτζάς

Η εταιρεία επίπλων κι εξοπλισμών γραφείου Κριμιτζάς προχωρά στις επόμενες αναπτυξιακές της κινήσεις, παρά την οικονομική κρίση και τη συνολική πτώση της αγοράς στην οποία δραστηριοποιείται. Πιο συγκεκριμένα, η εταιρεία […]

Η εταιρεία επίπλων κι εξοπλισμών γραφείου Κριμιτζάς προχωρά στις επόμενες αναπτυξιακές της κινήσεις<...>, παρά την οικονομική κρίση και τη συνολική πτώση της αγοράς στην οποία δραστηριοποιείται.

Πιο συγκεκριμένα, η εταιρεία εγκαινιάζει καινούργια συνεργασία στον τομέα των διαχωριστικών δαπέδων οροφής, με την εξασφάλιση της αποκλειστικής αντιπροσώπευσης των συστημάτων διαχωριστικών της εταιρείας Faram για την Ελλάδα. Πρόκειται για μία από τις παλαιότερες και μεγαλύτερες βιομηχανίες διαχωριστικών της Ευρώπης, με παρουσία και στις 5 ηπείρους. Η παγκόσμια φήμη της οφείλεται στη σχεδίαση υψηλής αισθητικής, την καινοτομία στα υλικά και τις τεχνικές εφαρμογής και την περιβαλλοντολογική της ευαισθησία. Το πελατολόγιό της, που περιλαμβάνει μερικές από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις του πλανήτη, αναμένεται σύντομα να αποκτήσει και τις πρώτες αναφορές από την ελληνική αγορά. Παράλληλα, πριν από λίγες μέρες η εταιρεία Κριμιτζάς υπέγραψε σύμβαση για τον εξοπλισμό του νέου κτιρίου γραφείων της TUI Hellas στην Κηφισιά. Το έργο αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος Ιουνίου.

Στις επόμενες εβδομάδες, αναμένεται να υπογραφούν συμβάσεις με εταιρείες του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα για την υλοποίηση έργων ύψους 2 εκατ. ευρώ, οι οποίες εντάσσονται στο business plan που η διοίκηση έχει θέσει για το τρέχον έτος. Όπως δηλώνει ο γενικός διευθυντής της εταιρείας κ. Σωτήρης Μερεντίτης, “σε συνθήκες οικονομικής κρίσης και πίεσης του κλάδου επίπλων κι εξοπλισμών γραφείων, η Κριμιτζάς επιδεικνύει σταθερό βηματισμό που θα τις επιτρέψει στο μέλλον να πρωταγωνιστήσει. Στόχος μας για το 2009 είναι η συνέχιση των μεγάλων projects στον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα και η επίτευξη όρων ανάπτυξης μέσα από διεθνείς συμμαχίες με αναγνωρισμένα σήματα”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024