Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΓαστρονομίαΒραβεία για την Κέρκυρα στην Ολυμπιάδα Μαγειρικής
Η ομάδα του Restaurant Μουρμούρης 4η στην κατηγορία regional team

Βραβεία για την Κέρκυρα στην Ολυμπιάδα Μαγειρικής

Τους βραβευθέντες Kερκυραίους στην Ολυμπιάδα Μαγειρικής, που έγινε στο Erfurt της Γερμανίας, από 19 έως 22 Οκτωβρίου 2008 συνεχάρη ο νομάρχης Κέρκυρας κ. Στέφανος Πουλημένος, σε ειδική εκδήλωση που διοργάνωσε […]

Τους βραβευθέντες Kερκυραίους στην Ολυμπιάδα Μαγειρικής, που έγινε στο Erfurt της Γερμανίας,<...> από 19 έως 22 Οκτωβρίου 2008 συνεχάρη ο νομάρχης Κέρκυρας κ. Στέφανος Πουλημένος, σε ειδική εκδήλωση που διοργάνωσε το Restaurant Μουρμούρης προχθές το βράδυ. Ο νομάρχης, συνοδευόμενος από τον αντινομάρχη Τουρισμού, κ. Χρήστο Σκούρτη συνεχάρη τη πενταμελή ομάδα του Restaurant Μουρμούρης, η οποία απέσπασε την 4η θέση στην κατηγορία regional team και βραβεύτηκε με έπαινο, καθώς και το Θωμά Λάμπουρα, ο οποίος, εκπροσωπώντας τη Λέσχη Αρχιμαγείρων Κέρκυρας στη διοργάνωση, απέσπασε την 4η θέση στο ατομικό.

Η Ολυμπιάδα Μαγειρικής αποτελεί τον κορυφαίο θεσμό γαστρονομίας στον κόσμο, συμμετέχουν σε αυτήν 120 χώρες και διεξάγεται κάθε τέσσερα χρόνια από το 1900 έως και σήμερα. Στην Ολυμπιάδα, η ομάδα του Restaurant Μουρμούρης, η οποία αποτελούνταν από τον επικεφαλής αυτής, σεφ, κ. Σπύρο Μουρμούρη και τους Νίκο Παπανικόπουλο, Αριστείδη Δοματά, Λευτέρη Σουλτάτο και Βίκτωρα Γραμμένο πέτυχε μια εξαιρετική διάκριση, δεδομένου ότι ήταν η μοναδική συμμετοχή εστιατορίου στην κορυφαία αυτή παγκόσμια διοργάνωση.

Ο νομάρχης, αφού συνεχάρη τους βραβευθέντες εξέφρασε την ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίησή του για τις διακρίσεις που έλαβαν οι κερκυραίοι μάγειροι, επεσήμανε ότι τέτοιου είδους συμμετοχές και διακρίσεις αποτελούν τους καλύτερους πρεσβευτές για τον τόπο μας και ευχήθηκε ακόμα περισσότερες επιτυχίες στο μέλλον.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

20/05/2024
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024