Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΗ TUI Group ανοίγει τα πρώτα ξενοδοχεία στην Κίνα
Νέα ξενοδοχεία

Η TUI Group ανοίγει τα πρώτα ξενοδοχεία στην Κίνα

Νέα ξενοδοχεία σχεδιάζει η TUI και μεγάλη επέκταση όχι μόνο στη Κίνα, αλλά και σε όλη την Ασία.

Ο Όμιλος TUI πρόκειται να ανοίξει τα πρώτα του ξενοδοχεία στην Κίνα στο πλαίσιο σχεδίων επέκτασης που έχει σχεδιαστεί για να προσελκύσει περισσότερους παραθεριστές από την Ασία στα ιδιόκτητα ξενοδοχεία του.

Συνολικά έξι ξενοδοχεία TUI Blue σχεδιάζονται στη χώρα ως μέρος της ευρύτερης παγκόσμιας επέκτασης της συγκεκριμένης επωνυμίας και προστίθενται σε άλλα που είναι προγραμματισμένα να ανοίξουν σε όλη την Ασία, συμπεριλαμβανομένων προορισμών στο Μπαλί, την Καμπότζη, τις Φιλιππίνες, την Ταϊλάνδη και το Βιετνάμ.

Η επέκταση στην Κίνα είναι μέρος ενός σχεδίου 23 νέων ξενοδοχείων σε τέσσερις ηπείρους τα επόμενα δύο έως τρία χρόνια.

Μια αντιπροσωπεία από την κινεζική επαρχία Anhui επισκέφθηκε τα νέα κεντρικά γραφεία της  TUI Campus στο Ανόβερο την περασμένη εβδομάδα για να συζητήσει τις «τεράστιες» τουριστικές δυνατότητες της περιοχής.

Το TUI Blue Fuyang στο Anhui θα είναι το πρώτο ξενοδοχείο που θα ανοίξει το χειμώνα 2025-2026.

Εκπρόσωπος ης TUI ανακοίωνσε: «Το φάσμα των τουριστικών δραστηριοτήτων στην Κίνα κυμαίνεται από πόλεις με πολύ ζωντάνια έως μοναδικά τοπία και πολιτιστική κληρονομιά. Τα προγραμματισμένα ξενοδοχεία TUI Blue, τα οποία θα ανοίξουν σταδιακά τα επόμενα τρία χρόνια, αντικατοπτρίζουν αυτή την ποικιλομορφία. Ενώ ορισμένα βρίσκονται σε δημοφιλείς αστικούς προορισμούς όπως η Σαγκάη ή το Taicang, θα υπάρχουν επίσης κλασικά παραλιακά ξενοδοχεία όπως το TUI Blue Clearwater Bay στο Hainan , καθώς και ακίνητα σε γραφικές περιοχές.”

Και πρόσθεσε: «Με την επέκταση της ξενοδοχειακής της επιχείρησης, η TUI θα προσελκύει στο μέλλον νέους επισκέπτες από την Ασία στις δημοφιλείς ξενοδοχειακές μάρκες του ομίλου. Η παγκόσμια ξενοδοχειακή επωνυμία βασίζεται σε διεθνείς συνεργασίες με τη διοίκηση και συμφωνίες franchise».

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024