Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνΤουριστικά ΓραφείαΓ. Δασκαλάκης: Επιβεβλημένη η παρουσία του Travel Plan στη Philoxenia
Εκδήλωση-θεσμός στο πολυτελές Times της Θεσσαλονίκης

Γ. Δασκαλάκης: Επιβεβλημένη η παρουσία του Travel Plan στη Philoxenia

H Εurostar S.A. / Travel Plan, έδωσε για ακόμα μια φορά το “παρών” κατά την διάρκεια της 25ης Διεθνής Έκθεσης Τουρισμού Philoxenia της Ηelexpo στη Θεσσαλονίκη, διοργανώνοντας την Παρασκευή 30 […]

H Εurostar S.A. / Travel Plan, έδωσε για ακόμα μια φορά το “παρών” κατά την διάρκεια της 25ης Διεθνής Έκθεσης Τουρισμού<...> Philoxenia της Ηelexpo στη Θεσσαλονίκη, διοργανώνοντας την Παρασκευή 30 Οκτωβρίου μεγάλη εκδήλωση στο πολυτελές χώρο Times.

Στο πάρτι “θεσμός” πια για την τουριστική βιομηχανία (μετά από τα 7 συνεχή έτη που πραγματοποιείται) παρευρέθησαν εκπρόσωποι της πολιτικής ηγεσίας, στελέχη του ΕΟΤ, αεροπορικών εταιρειών, ξενοδοχείων, εταιρειών κρουαζιερόπλοιων, τουριστικών πρακτορείων και τουριστικών εντύπων. Οι επίσημοι χορηγοί της βραδιάς, Olympic Air και Amadeus, μαζί με τα στελέχη της Eurostar S.A. / Travel Plan υποδέχθηκαν τους πάνω από 800 καλεσμένους σε μία γιορτή του τουρισμού.

Όπως τόνισε ο κ. Γιώργος Δασκαλάκης, διευθύνων σύμβουλος της Eurostar S.A./ Τravel Plan, “η παρουσία μας στη Philoxenia ως ο μεγαλύτερος Tour Operator της Ελλάδας είναι και επιβεβλημένη και χρήσιμη. Ο τουρισμός της Ελλάδος έχει ανάγκη ενωμένος να αντισταθεί στους καιρούς και να επιβάλει με αισιοδοξία την Ελλάδα σαν το καλύτερο brand ξεκούρασης και απόλαυσης”.

Nωρίτερα την ίδια μέρα ο ΗATTA (Hellenic Assosiation of Τravel & Tourism Agencies) σε τελετή που διοργάνωσε στο εκθεσιακό κέντρο της Helexpo, βράβευσε το Travel Plan για τα πολυτελή του ταξιδιωτικά έντυπα, καθώς και για το δημιουργικό της ιστιοσελίδας του.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024