Τελευταία νέα
ΑρχικήΠροορισμοίΚύπροςΜεγάλο τουριστικό ρεύμα από την Κύπρο προς την Ελλάδα

Μεγάλο τουριστικό ρεύμα από την Κύπρο προς την Ελλάδα

Μεγάλο τουριστικό ρεύμα παρατηρείται από την Κύπρο προς την Ελλάδα, γεγονός που δεν συμβαίνει αντίστροφα, όπως έχουν δηλώσει στον Travel Daily News διευθυντές ξενοδοχειακών επιχειρήσεων της γειτονικής μας χώρας. Συγκεκριμένα, […]

Μεγάλο τουριστικό ρεύμα παρατηρείται από την Κύπρο<.> προς την Ελλάδα, γεγονός που δεν συμβαίνει αντίστροφα, όπως<...> έχουν δηλώσει στον Travel Daily News διευθυντές ξενοδοχειακών επιχειρήσεων της γειτονικής μας χώρας.

Συγκεκριμένα, περισσότεροι από 400 χιλιάδες Κύπριοι θα περάσουν αυτή την περίοδο τις διακοπές τους στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του συνδέσμου ταξιδιωτικών πρακτόρων της Κύπρου, η πλειοψηφία των εκδρομέων προς την χώρα μας προτιμά πακέτα εκδρομών επτά έως δέκα ημερών. Η Ελλάδα είναι ανάμεσα στις πρώτες προτιμήσεις των ταξιδιωτών. Προτίμηση υπάρχει επίσης για τις χώρες τις κεντρικής Ευρώπης, ενώ λιγότεροι είναι εκείνοι που ταξιδεύουν στην Άπω Ανατολή και στην αμερικανική ήπειρο. Υπολογίζεται ότι οι Κύπριοι εκδρομείς στην Ελλάδα θα δαπανήσουν 135 εκατ. λίρες, ποσό που αντιπροσωπεύει περίπου το 10% των συνολικών εσόδων από τον τουρισμό.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
20/05/2024
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024