Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΑνανεωμένη ιστοσελίδα του Travelplanet24.com
Συνεργασία με την Amadeus (Ελλάς)

Ανανεωμένη ιστοσελίδα του Travelplanet24.com

Γρήγορη και ξένοιαστη περιήγηση υπόσχεται η νέα ανανεωμένη ιστοσελίδα της travelplanet24.com. Με ένα ακόμη φιλικότερο περιβάλλον και ταχύτερα συστήματα κρατήσεων που επιτυγχάνονται μέσω της συνεργασίας με την Amadeus (Ελλάς), η […]

Γρήγορη και ξένοιαστη περιήγηση υπόσχεται η νέα ανανεωμένη ιστοσελίδα της travelplanet24.com. Με ένα ακόμη φιλικότερο περιβάλλον και<...> ταχύτερα συστήματα κρατήσεων που επιτυγχάνονται μέσω της συνεργασίας με την Amadeus (Ελλάς), η travelplanet24.com φέρνει νέα δυναμική σχεδίαση και ευκολία στον χειρισμό τόσο στον τομέα της αναζήτησης του ξενοδοχείου ή της πτήσης που ενδιαφέρει το χρήστη όσο και στον τομέα της κράτησης, με πρώτιστο στόχο την καλύτερη δυνατή τιμή.

Υπάρχει μια πληθώρα επιλογών μέσω ειδικών φίλτρων που επιτρέπει εύκολη και άνετη περιήγηση για όλες τις λεπτομέρειες του ταξιδιού, συνδυάζοντας αεροπορικά εισιτήρια, ξενοδοχεία, ενοικίαση αυτοκινήτου, ακτοπλοϊκά εισιτήρια, ακόμη και online ταξί. Ενδεικτικό στοιχείο της ευχρηστίας του συστήματος είναι οι 3.500 αεροπορικές κρατήσεις που πραγματοποιήθηκαν τον τελευταίο μήνα, λόγω της φιλικότερης προσέγγισης του site.

Στην ανανεωμένη ιστοσελίδα της travelplanet24.com ο χρήστης μπορεί να:
– Κάνει κράτηση αεροπορικού εισιτηρίου για πτήσεις προτεινόμενες τιμές με το σύστημα Βest price mix, που του προτείνει την καλύτερη τιμή ανάμεσα σε 530 πτήσεις,
– επιλέξει ανάμεσα σε περισσότερα από 70.000 ξενοδοχεία σε πάνω από 3.000 πόλεις σε όλο τον κόσμο,
– νοικιάσει αυτοκίνητο 24 ώρες το 24ωρο σε όλη την Ελλάδα και σε πάνω από 80 χώρες,
– κλείσει ακτοπλοϊκά εισιτήρια σε Ελλάδα και Ιταλία με επιλογή από 30 ναυτιλιακές εταιρείες,
– κάνει online κράτηση για τη μεταφορά του με ταξί από το αεροδρόμιο ή το λιμάνι προς τον προορισμό του.

Ακόμη, η travelplanet24.com προχωρά σε προσφορές, εκπτωτικά κουπόνια και δώρα, που εξαργυρώνονται με κρατήσεις μέσω διαδικτύου.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024