Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΤιμητική διάκριση για τα Classical Hotels
Βραβεία Μορφέας - 25η Philoxenia

Τιμητική διάκριση για τα Classical Hotels

Η αλυσίδα αστικών ξενοδοχείων Classical Hotels, με 13 συνολικά ξενοδοχεία στις μεγαλύτερες πόλεις της Ελλάδας, αλλά και εκτός Ελλάδος, στη Σόφια (Βουλγαρία), καθώς και 5 νέα projects ξενοδοχείων που βρίσκονται […]

Η αλυσίδα αστικών ξενοδοχείων Classical Hotels, με 13 συνολικά ξενοδοχεία στις μεγαλύτερες πόλεις της Ελλάδας, αλλά και<...> εκτός Ελλάδος, στη Σόφια (Βουλγαρία), καθώς και 5 νέα projects ξενοδοχείων που βρίσκονται υπό κατασκευή (Ελλάδα, Τουρκία, Ουγγαρία, Σερβία), τιμήθηκαν στα φετινά Βραβεία Μορφέα με τα ακόλουθα βραβεία.

– Το Χρυσό Μορφέα στην κατηγορία “Καλύτερο Ξενοδοχείο Πόλης” απέσπασε το Classical King George Palace όπου το βραβείο παρέδωσε ο κ. Παύλος Γερουλάνος, υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού στον κ. Νεοφυτίδη, πρώην γενικό διευθυντή του ξενοδοχείου, ο οποίος φέτος έχει αναλάβει τη διεύθυνση του Classical Athens Imperial.
– Τον Αργυρό Μορφέα, επίσης στην κατηγορία “Καλύτερο Ξενοδοχείο Πόλης”, απέσπασε το Classical Makedonia Palace, όπου το βραβείο παρέλαβε ο κ. Ασήμογλου, γενικός διευθυντής του ξενοδοχείου.

Παράλληλα , η Helexpo απένειμε “Βραβείο Καλύτερης Δημιουργίας” στα Classical Hotels για την ολοκληρωμένη ,λειτουργική και αισθητικά άψογη οργάνωση του περιπτέρου αυτών .

Η βράβευση πραγματοποιήθηκε σε ειδική εκδήλωση για την απονομή των βραβείων “Μορφέας” στα πλαίσια της 25ης Διεθνούς Εκθέσεως Τουρισμού Philoxenia, στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
ΑρχικήΕκθέσειςΤιμητική διάκριση για τα Classical Hotels
Κορυφαία στην κατηγορία Ελληνικές Τουριστικές Επενδύσεις στο Εξωτερικό

Τιμητική διάκριση για τα Classical Hotels

Τα Classical Hotels, η μεγαλύτερη αλυσίδα αστικών ξενοδοχείων στην Ελλάδα και τη Νότιο-Ανατολική Ευρώπη, με 13 συνολικά ξενοδοχεία στις μεγαλύτερες πόλεις της Ελλάδας (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Καλαμάτα, Λάρισα, Αλεξανδρούπολη, Ρέθυμνο), αλλά […]

Τα Classical Hotels, η μεγαλύτερη αλυσίδα αστικών ξενοδοχείων στην Ελλάδα και τη Νότιο-Ανατολική Ευρώπη, με 13 συνολικά ξενοδοχεία<...> στις μεγαλύτερες πόλεις της Ελλάδας (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Καλαμάτα, Λάρισα, Αλεξανδρούπολη, Ρέθυμνο), αλλά και εκτός Ελλάδος, στη Σόφια (Βουλγαρία), καθώς και 5 νέα projects ξενοδοχείων που βρίσκονται υπό κατασκευή (Ελλάδα, Τουρκία, Ουγγαρία, Σερβία), σε χώρες όπου η αλυσίδα έχει αρχίσει δυναμικά να επεκτείνει τις δραστηριότητές του, τιμήθηκαν με το βραβείο “Trade Investment Leaders Awards by Helexpo & Stat Bank” ως η κορυφαία επιχείρηση στην κατηγορία “Ελληνικές Τουριστικές Επενδύσεις στο Εξωτερικό” στα πλαίσια του 5ου Business Forum με θέμα “Aμεσες Ξένες Επενδύσεις- Αδράξτε τις Ευκαιρίες της Εποχής”.

Tο βραβείο παρέδωσε ο κ. Θωμόπουλος, πρόεδρος της Helexpo στον κ. Κουτσιβίτη, εντεταλμένο Σύμβουλο των Classical Hotels, που ανέφερε ότι “η εν λόγω διάκριση έρχεται να επιβραβεύσει την επιθετική αναπτυξιακή στρατηγική των Classical Hotels που με τις νέες επενδύσεις τους στην Ελληνική Επικράτεια, το χώρο της Βαλκανικής και της ευρύτερης Νότιο-Ανατολικής Ευρώπης, καθίσταται η μεγαλύτερη και ταχύτερη αναπτυσσόμενη αλυσίδα αστικών ξενοδοχείων στην συγκεκριμένη περιοχή”.

Τα Classical Hotels, διακρίθηκαν για τις επενδυτικές πρωτοβουλίες και επιδόσεις ανάπτυξής τους, λαμβάνοντας το βραβείο, στην ακροτελεύτια ενότητα του 5ου Business Forum όπου παρουσιάστηκε η ειδική έκδοση “Trade & Investment Leaders” από την Helexpo και με την επιμέλεια της Stat Bank.

Η σημαντική αυτή βράβευση, πραγματοποιήθηκε σε ειδική εκδήλωση, στα πλαίσια της 74ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης και του εκθεσιακού αφιερώματος Global Exchange που περιελάμβανε επίσημες διεθνείς επιχειρηματικές συμμετοχές και είχε ως στόχο να επιβραβεύσει ηθικά τις επιχειρήσεις που επέτυχαν τους στόχους που είχαν θέσει σε διάφορους τομείς (εξαγωγικούς, επενδυτικούς, αναπτυξιακούς) και σε διάφορους κλάδους της οικονομίας.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024