Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΠΑΣΟΚ: Σκανδαλώδης παράταση τοποθέτησης υπαλλήλου του ΕΟΤ στο Γραφείο Φρανφούρτης
Δήλωση της Α. Γκερέκου

ΠΑΣΟΚ: Σκανδαλώδης παράταση τοποθέτησης υπαλλήλου του ΕΟΤ στο Γραφείο Φρανφούρτης

H πολιτική εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ για θέματα Τουριστικής Ανάπτυξης, κα Aντζελα Γκερέκου, σχετικά με την υπογραφή τριετούς παράτασης τοποθέτησης υπαλλήλου του ΕΟΤ στο γραφείο Φρακφούρτης, στις 4 Σεπτεμβρίου, ημέρα προκήρυξης των εκλογών, έκανε την…

H πολιτική εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ για θέματα Τουριστικής Ανάπτυξης, κα Aντζελα Γκερέκου, σχετικά με την υπογραφή τριετούς παράτασης<...> τοποθέτησης υπαλλήλου του ΕΟΤ στο γραφείο Φρακφούρτης, στις 4 Σεπτεμβρίου, ημέρα προκήρυξης των εκλογών, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Ακόμη και την ώρα της μεγάλης φυγής, εξακολουθούν να παίζουν με τους θεσμούς και να προκαλούν την ελληνική κοινωνία, οι αποχωρούντες υπουργοί και νυν υποψήφιοι βουλευτές του κυρίου Καραμανλή. Μετά την προσπάθειά τους να ολοκληρώσουν τις διαδικασίες πώλησης του Καζίνο Κέρκυρας σε ιδιωτική εταιρεία, προσπάθεια που καταγγείλαμε με σχετική δήλωση στις 7 Σεπτεμβρίου, προχώρησαν σε μία ακόμη σκανδαλώδη ενέργεια.

Αμέσως μετά την προκήρυξη των εκλογών, δηλαδή στις 4 Σεπτεμβρίου 2009, το Υπουργείο Τουριστικής Ανάπτυξης, με υπογραφή του πρόεδρου του ΕΟΤ, σύμφωνα με την με Αρ. Πρωτ. 501704 / 4/09/2009 απόφασή του, παρατείνει την τοποθέτηση – μετάθεση του Γ.Η., υπαλλήλου τριετούς θητείας Διευθυντικών καθηκόντων του Υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης στο Γραφείο του ΕΟΤ Γερμανίας, με έδρα την Φρακφούρτη, για χρονικό διάστημα τριών ετών, αναθέτοντας στον ίδιο υπάλληλο παράλληλα προσωρινά καθήκοντα στο παράρτημα του Μονάχου.

Στην ίδια απόφαση, αναφέρεται ότι οι συνολικές αμοιβές τού εν λόγω υπαλλήλου, οι οποίες θα βαρύνουν τον κωδικό `0243-Επίδομα Αλλοδαπής Έτους 2009`, θα ανέρχονται στο ποσό των 6.205 ευρώ μηνιαίως, μετά των σχετικών προσαυξήσεων.

Με απλά λόγια, την ώρα που η Ν.Δ. καταρρέει στη δίνη των σκανδάλων, τα στελέχη της επιχειρούν, ακόμη και την ύστατη στιγμή, να βολέψουν τους `ημετέρους`, συνεχίζοντας το μεγάλο φαγοπότι των γαλάζιων `golden boys` της περιόδου 2004-2009.

Όπως όλα δείχνουν, έχουν αποδεχτεί την επερχόμενη ήττα και προσπαθούν πλέον να `αρπάξουν` ό,τι προλάβουν στην πορεία τους προς τον κατήφορο.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024