Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΗ Amadeus Hellas στηρίζει τα Παιδικά Χωριά SOS
Η Amadeus ενισχύει περαιτέρω τις ενέργειες ΕΚΕ στην Ελλάδα

Η Amadeus Hellas στηρίζει τα Παιδικά Χωριά SOS

Η Amadeus Hellas στα πλαίσια του Προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, στηρίζει τα Παιδικά Χωριά SOS με την αναδοχή μιας οικογένειας 6 παιδιών.

Η Amadeus Hellas, τεχνολογικός συνεργάτης της ταξιδιωτικής και τουριστικής βιομηχανίας στην Ελλάδα, στα πλαίσια του Προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης στηρίζει από φέτος τα Χριστούγεννα τα Παιδικά Χωριά SOS, με την αναδοχή μιας οικογένειας 6 παιδιών.

Η Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της ταυτότητας του Ομίλου Amadeus, αλλά και φυσική προέκταση της δράσης του όλο τον κόσμο. Μέσω της υποστήριξης των Παιδικών Χωριών SOS η Amadeus ενισχύει περαιτέρω τις ενέργειες Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης στην Ελλάδα, αποδεικνύοντας έμπρακτα το σεβασμό και την αναγνώριση της εταιρείας στο σημαντικό έργο που επιτελούν, προσφέροντας στέγη και φροντίδα σε παιδιά που μεγαλώνουν χωρίς τη δική τους οικογένεια.

Η κα Εύα Καραμάνου, διευθύντρια της Amadeus Hellas δήλωσε σχετικά: “Είναι ιδιαίτερη τιμή για την Amadeus Hellas η υποστήριξη προς τα Παιδικά Χωριά SOS, καθώς αποτελούν έναν σημαντικό οργανισμό για τη χώρα μας, που με το κοινωνικό τους έργο και τα προγράμματα που υλοποιούν για τα παιδιά μπορούν να αποτελέσουν παράδειγμα για την κοινωνία μας. Χαίρομαι ιδιαίτερα που είμαστε σε θέση να συμβάλλουμε για την ενίσχυση των σκοπών του οργανισμού σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς και να ανακουφίσουμε έστω και λίγο τα παιδιά που βρίσκονται σε ανάγκη”.

Τα Παιδικά Χωριά SOS αποτελούν έναν ενεργό πυρήνα της ελληνικής κοινωνίας με σκοπό την αντιμετώπιση κοινωνικών προβλημάτων που κυρίως πλήττουν τα παιδιά. Τα Παιδικά Χωριά SOS δε χρειάζονται συστάσεις, καθώς δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα και στο εξωτερικό εδώ και πολύ καιρό (το 2009 γιόρτασε τα 60 χρόνια δράσης του διεθνώς), προσφέροντας την προστασία μιας νέας οικογένειας στα παιδιά που στερούνται τη φροντίδα των φυσικών τους γονιών. Ως φιλανθρωπικό και μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα σωματείο όμως, χρειάζονται τη στήριξη όλων, προκειμένου να συνεχίσουν το σημαντικό τους έργο.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

20/05/2024
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024