Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΑκτοπλοΐαΠαναγιώτης Λαφαζάνης: Το Αιγαίο παραδίδεται στο έλεος των εφοπλιστών

Παναγιώτης Λαφαζάνης: Το Αιγαίο παραδίδεται στο έλεος των εφοπλιστών

Μεγάλο `δώρο` της Κυβέρνησης στο ασύδοτο εφοπλιστικό κεφάλαιο, που ανοίγει δρόμο για την πλήρη και απόλυτη παράδοση του Αιγαίου στις ορέξεις των εφοπλιστώνχαρακτήρισε την απόφαση του Υπουργού Εμπορικής Ναυτιλίας, κ. […]

Μεγάλο `δώρο` της Κυβέρνησης στο ασύδοτο εφοπλιστικό κεφάλαιο, που ανοίγει δρόμο για την πλήρη και απόλυτη παράδοση του Αιγαίου στις ορέξεις των εφοπλιστών<...>χαρακτήρισε την απόφαση του Υπουργού Εμπορικής Ναυτιλίας, κ. Μανώλη Κεφαλογιάννη, για την απελευθέρωση των ναύλων στις ακτοπλοϊκές γραμμές ο κ. Παναγιώτης Λαφαζάνης, μέλος της Π.Γ., Υπεύθυνος Οικονομικής και Κοινωνικής Πολιτικής του Συνασπισμού.

Όπως σχολίασε:

“Ήδη, μετά την απόφαση της `απελευθέρωσης`, ανακοινώθηκαν αυξήσεις `φωτιά` στα ναύλα μέχρι 12% από ορισμένες ακτοπλοϊκές εταιρίες (βλ. Hellenic Seaways), ενώ αναμένεται να ακολουθήσουν και οι υπόλοιπες τον χορό των ανεξέλεγκτων ανατιμήσεων.

Η απελευθέρωση των ακτοπλοϊκών γραμμών, που εγκαινίασαν οι κυβερνήσεις του ΠΑ.ΣΟ.Κ. και κλιμακώνει σήμερα με τον πιο άγριο τρόπο η κυβέρνηση της Ν.Δ., όχι μόνο δεν φέρνουν καλύτερες υπηρεσίες και πιο προσιτές τιμές, αλλά συνιστούν το καλύτερο πλαίσιο για την ανάπτυξη της εφοπλιστικής ασυδοσίας και κερδοσκοπίας, σε βάρος των πολιτών, του τουρισμού και της ανάπτυξης των νησιών“.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024