Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΚρουαζιέρεςΚρουαζιέρες στο Αιγαίο ξεκίνησε το CRISTAL

Κρουαζιέρες στο Αιγαίο ξεκίνησε το CRISTAL

Το παρθενικό του ταξίδι από Πειραιά, από όπου θα ξεκινάει κάθε Δευτέρα και Παρασκευή για 3ήμερες και 4ήμερες κρουαζιέρες με επισκέψεις στη Μύκονο, το Κουσάντασι, τη Πάτμο, το Ηράκλειο, τη […]

Το παρθενικό του ταξίδι από Πειραιά, από όπου θα ξεκινάει κάθε Δευτέρα και Παρασκευή για 3ήμερες και 4ήμερες κρουαζιέρες με επισκέψεις στη Μύκονο, το Κουσάντασι, τη Πάτμο, το Ηράκλειο, τη Σαντορίνη και τη Ρόδο μέχρι<...>και τις 12 Νοεμβρίου 2007, πραγματοποίησε την περασμένη Παρασκευή το CRISTAL.

“Όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που έκαναν το πλοίο εξαιρετικά δημοφιλές στο επιβατικό κοινό, όταν πραγματοποιούσε κρουαζιέρες στην Καραϊβική και τις θάλασσες της Ν.Α Ασίας, όχι μόνο διατηρήθηκαν, αλλά και βελιώθηκαν με τις τελευταίες αναβαθμίσεις” όπως σημειώνει σε ανακοίνωση της η ιδιοκτήτρια εταιρία Louis Hellenic Cruises.

Καμπίνες και Σουίτες
Οι μεγάλων διαστάσεων, άνετοι χώροι διαμονής του, αποτελούν ένα από τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα του CRISTAL. Οι 480 πλήρως εξοπλισμένες καμπίνες και πολυτελείς σουίτες χαρακτηρίζονται από κομψή επίπλωση και μεγάλες ντουλάπες ενώ διαθέτουν μεταξύ άλλων αυτόνομα ρυθμιζόμενο κλιματισμό τηλέφωνο, τηλεόραση και ψυγείο. Οι περισσότερες από τις 317 εξωτερικές καμπίνες του πλοίου διαθέτουν μεγάλα παράθυρα ενώ οι σουίτες διαθέτουν και μπαλκόνια. Σημειώνεται ότι στην Προεδρική σουίτα του Cristal καθώς και στην Βασιλική έχουν φιλοξενηθεί αρχηγοί κρατών και σημαντικές προσωπικότητες.

Γαστρονομία και Διασκέδαση
Το φαγητό, η διασκέδαση και η ψυχαγωγία στο CRISTAL είναι εξίσου υψηλού επιπέδου. Στα εστιατόρια “La Scala” και “Caruso” προσφέρεται εξαιρετική Μεσογειακή κουζίνα ενώ στα “Traviata” και “Rigoletto ” προσφέρονται γεύματα για πιο χαλαρές γαστρονομικές απολαύσεις. Το δύο ορόφων ‘Metropolitan Show lounge” αποτελεί το επίκεντρο της νυκτερινής διασκέδασης εν πλώ με μουσικοχορευτικές παραστάσεις ενώ το καζίνο “Monte Carlo”, το σαλόνι “Rendez Vous Lounge” και το μπαρ “Romeo & Juliet” χαρίζουν κάθε είδους ψυχαγωγία και διασκέδαση που καλύπτει όλα τα γούστα και τις προτιμήσεις των επιβατών. Το CRISTAL διαθέτει επίσης συνεδριακούς χώρους με πλήρη εξοπλισμό για κάθε είδους συναντήσεις και συνέδρια.

Υγεία και Ομορφία & `Αλλες Υπηρεσίες
Ο χώρος της πισίνας “Riviera” με την ανοιγώμενη γυάλινη οροφή αποτελεί έναν από τους πλέον εντυπωσιακούς χώρους του πλοίου. Δίπλα από την πισίνα, βρίσκεται το κέντρο υγείας και ομορφιάς που παρέχει μια σειρά υπηρεσιών χαλάρωσης και ομορφιάς για την περιποίηση των επιβατών ενώ στο ίδιο κατάστρωμα υπάρχει πλήρως επανδρωμένο γυμναστήριο. Τα καταστήματα αδασμολογήτων ειδών “Emporium” και το “Internet Corner” βρίσκονται στο κατάστρωμα υποδοχής του CRISTAL στο οποίο φιλοξενούνται επίσης το γραφείο εκδρομών και το “Photo Gallery”.

Πλήρωμα
Με πίστη στην παράδοση της Louis Hellenic Cruises, η σύνθεση του πληρώματος του CRISTAL αποτελείται από Έλληνες αξιωματικούς, και ένα άρτια εκπαιδευμένο Ελληνικό και διεθνές πλήρωμα, ενώ το πλοίο τηρεί τις αυστηρότερες προδιαγραφές ασφάλειας και υγιεινής όπως αυτές της Ακτοφυλακής και των Υγειονομικών Υπηρεσιών των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής.

Νέα Προγράμματα και Προορισμοί
Τον επόμενο χρόνο, με βάση τα προγράμματα κρουαζιέρας της Louis Hellenic Cruises για το 2008, το CRISTAL θα πραγματοποιήσει 29 επταήμερες κρουαζιέρες στην Ελλάδα και την Τουρκία με αφετηρία το λιμάνι του Πειραιά κάθε Παρασκευή από τις 11 Απριλίου έως και τις 31 Οκτωβρίου 2008. Οι μαγευτικοί προορισμοί περιλαμβάνουν την Κωνσταντινούπολη με ολονύκτια παραμονή, τη Μύκονο, τη Πάτμο, το Κουσάντασι, τη Ρόδο , το Ηράκλειο και την Σαντορίνη. Το CRISTAL θα κλείσει την σαιζόν του 2008 με τέσσερις επταήμερες κρουαζιέρες στην Ελλάδα, Τουρκία και Αίγυπτο με αναχωρήσεις από Πειραιά στις 31 Οκτωβρίου και στις 7, 14 και 21 Νοεμβρίου και επισκέψεις στα λιμάνια της Κωνσταντινούπολης, Κουσάντασι, Ρόδου, Αλεξάνδρειας με ολονύκτια παραμονή και Σαντορίνη.

Η απόκτηση του CRISTAL ανεβάζει τον συνολικό αριθμό των κρουαζιεροπλοίων του στόλου της Louis σε 14.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
20/05/2024
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024