Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςTo Regal Princess ξεκινά τις κρουαζιέρες του νωρίτερα τη σεζόν του 2014
Κρουαζιέρα

To Regal Princess ξεκινά τις κρουαζιέρες του νωρίτερα τη σεζόν του 2014

Το παρθενικό ταξίδι του κρουαζιερόπλοιου 'Regal Princess' της εταιρείας Princess Cruises έχει προγραμματιστεί για 20 Μαΐου 2014.

Το παρθενικό ταξίδι του νεότερου πλοίου της Princess Cruises, “Regal Princess“, θα πραγματοποιηθεί νωρίτερα απ’ότι είχε αρχικά προγραμματιστεί. Με βάση τον αρχικό προγραμματισμό, το παρθενικό ταξίδι του πλοίου θα ξεκινούσε στις 2 Ιουνίου αλλά τώρα έχουν προστεθεί δύο δρομολόγια με αποτέλεσμα το παρθενικό ταξίδι του πλοίου να ξεκινήσει τελικά στις 20 Μαΐου.

Τα δύο νέα δρομολόγια είναι τα ακόλουθα :

  • 20 Μαΐου 2014: 7ήμερη κρουαζιέρα από την Βενετία στην Αθήνα με ενδιάμεσα λιμάνια την Κέρκυρα, Μύκονο και Κωνσταντινούπολη με διανυκτέρευση
  • 27 Μαΐου 2014: 6ήμερη κρουαζιέρα από την Αθήνα στην Βενετία με ενδιάμεσα λιμάνια Κουσάντασι (Έφεσος), Σαντορίνη, Κατάκολον (Ολυμπία) και Ντουμπρόβνικ.

“Η κατασκευή του Regal Princess έχει προχωρήσει γρηγορότερα από το αναμενόμενο και είμαστε ενθουσιασμένοι που το πλοίο θα είναι έτοιμο να υποδεχτεί τους επιβάτες του νωρίτερα απ’ότι είχε αρχικά προγραμματιστεί”, δήλωσε η Jan Swartz, Executive Vice President της Princess Cruises. “Πιστεύουμε ότι το όμορφο αυτό πλοίο θα εντυπωσιάσει τους επιβάτες του όπως και το Royal Princess φέτος”.

Καθ’όλη την διάρκεια του καλοκαιριού 2014 το νέο πλοίο θα πραγματοποιεί τις χαρακτηριστικές Μεσογειακές κρουαζιέρες της Princess Cruises “Μεγάλη Μεσόγειος”, με δύο επιλογές δρομολογίων.

Το Regal Princess είναι της ίδιας κατηγορίας με το Royal Princess και θα διαθέτει για τους 3.560 επιβάτες του ποικίλα εντυπωσιακά χαρακτηριστικά συμπεριλαμβανομένων του atrium -η καρδιά του πλοίου, το Sea Walk- ένας διάδρομος με γυάλινο πάτωμα που εξέχει από την άκρη του πλοίου προσφέροντας θέα στην θάλασσα από ύψος, ιδιωτικές καμπάνες στην πισίνα, το Princess Live! – το τηλεοπτικό στούντιο, ένα εξειδικευμένο ζαχαροπλαστείο, το ειδικό Chef’s Table Lumiere – που προσφέρει την εμπειρία να δειπνήσει κανείς σε ιδιωτικό χώρο περιβαλλόμενο από κουρτίνα φωτών και μπαλκόνια σε όλες τις εξωτερικές του καμπίνες.

Αποκλειστικός Αντιπρόσωπος της Princess Cruises στην Ελλάδα είναι ο Όμιλος Εταιρειών Amphitrion.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

29/05/2023
26/05/2023
25/05/2023
24/05/2023
23/05/2023
22/05/2023