Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΜινιόν: Όχι άλλο ένα ξενοδοχείο στο τουριστικό ‘λούνα παρκ’!
Πράσινες υποδομές

Μινιόν: Όχι άλλο ένα ξενοδοχείο στο τουριστικό ‘λούνα παρκ’!

Σε ένα ενεργειακό και πράσινο κτίριο θα μετατραπεί το Μινιόν, για μεικτή χρήση καταστημάτων και κατοικιών και όχι σε ένα ακόμα ξενοδοχείο στο τουριστικό λούνα παρκ σύμφωνα με τον κ. Δημήτρη Ανδριόπουλο διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρίας DIMAND.

Με χαρά ακούσαμε το ρεπορτάζ της ΕΡΤ 1 για την ανακαίνιση του Μινιόν, που σίγουρα είναι μια κίνηση που θα δώσει πνοή στο κέντρο της Αθήνας και έπαιξε όλο το Σαββατοκύριακο ως είδηση αφού επισκέφθηκε ο πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης το εργοτάξιο, και είπε ότι η Αθήνα αλλάζει όπως αλλάζει και όλη η χώρα. Ο κ. Μητσοτάκης τόνισε ότι η Ελλάδα θα γίνει ελκυστικός προορισμός επενδύσεων με ενεργειακά κτίρια και περιοχές που θα έχουν καλύτερη όψη χάρη στις κυβερνητικές και τις ιδιωτικές πρωτοβουλίες.

Με έκπληξη όμως ακούσαμε τον υπεύθυνο του έργο τον κ. Δημήτρη Ανδριόπουλο διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρίας DIMAND που ξεναγούσε τον πρωθυπουργό να τονίζει ότι η χρήση του νέου κτιρίου θα είναι μεικτή με καταστήματα και κατοικίες που θα είναι μόνο για μόνιμους κατοίκους και όχι για airbnb λες και θα μπορεί μετά να ορίσει ο κύριος αυτός ποιος θα μένει στην ιδιοκτησία του καθενός (έλλειπε από το τελικό video της ΕΡΤ αυτό το κομμάτι, ακούστηκε στις ειδήσεις των 15:00 το Σάββατο το μεσημέρι) και το ‘τερμάτισε’ όπως μπορείτε να δείτε στο απόσπασμα του video λέγοντας “το κτίριο δεν θα γίνει άλλο ένα ξενοδοχείο στο τουριστικό λούνα παρκ όπως λένε πολλοί!!!!”

Θα ήθελε ο κ. Ανδριόπουλος να μας πει ποιοι λένε ότι η Αθήνα είναι ένα τουριστικό λούνα παρκ; Θα ήθελε ο κ. Ανδριόπουλος να μας πει πως θα γίνει η χώρα μας ελκυστική σε επενδύσεις χωρίς ξενοδοχεία; Θα ήθελε ο κ. Ανδριόπουλος να μας πει γιατί τέτοιο μένος για τον ξενοδοχειακό κλάδο;

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024