Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΑντανάκλαση της δυναμικής ανάπτυξης της Ασίας/Ειρηνικού η Travel Mart
PATA Travel Mart 2007

Αντανάκλαση της δυναμικής ανάπτυξης της Ασίας/Ειρηνικού η Travel Mart

ΑΠΟΣΤΟΛΗ – ΜΠΑΛΙ – PATA TRAVEL MART 2007: Τουριστικοί επιχειρηματίες από όλο τον κόσμο, που αναζητούν συνεργασίες στην περιοχή της Ασίας και του Ειρηνικού, έδωσαν χτες το παρόν στην πρώτη μέρα της έκθεσης PATA Travel Mart 2007, που πραγματοποιείται στο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο του Μπαλί…

ΑΠΟΣΤΟΛΗ – ΜΠΑΛΙ – PATA TRAVEL MART 2007: Τουριστικοί επιχειρηματίες από όλο τον κόσμο, που αναζητούν συνεργασίες στην περιοχή της Ασίας και του Ειρηνικού, έδωσαν χτες το παρόν στην πρώτη μέρα της έκθεσης<...>PATA Travel Mart 2007, που πραγματοποιείται στο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο του Μπαλί. Στον εκθεσιακό χώρο έκτασης 4.294 τ.μ. συγκεντρώθηκαν συνολικά 423 buyers, εκπροσωπώντας 343 οργανισμούς από 49 αγορές, προκειμένου να συναντηθούν με 830 πωλητές, που αντιπροσωπεύουν 376 ταξιδιωτικούς οργανισμούς από 38 προορισμούς.

“Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι να υποδεχόμαστε buyers από αναδυόμενες αγορές όπως την Κύπρο, τα νησιά Φίτζι, τη Μάλτα, τη Σλοβακία και την Τουρκία” δήλωσε ο πρόεδρος και CEO της PATA, κ. Peter de Jong, προσθέτοντας πως από πλευράς των πωλητών υπάρχει αντιπροσώπευση από όλους τους τομείς τουρισμού, όπως ξενοδοχεία, τουριστικά γραφεία, εταιρίες κρουαζιέρας, αεροπορικές εταιρίες και αεροδρόμια.

Αξίζει να αναφερθεί πως σημαντική είναι και η συμμετοχή της Ελλάδας με την αποστολή buyers, που οργάνωσε το TravelDailyNews International, όπου συμμετέχουν εκπρόσωποι από τα γραφεία 24 Hours Tourism & Travel Services, Impressive, Mayfair Travel, Tina Travel, και Travel Know How.

“Στη σημερινή ιδιαίτερα ανταγωνιστική αγορά, η έκθεση Travel Mart 2007 γίνεται κάθε χρόνο όλο και πιο δυναμική” σχολίασε ο κ. de Jong, τονίζοντας πως “η επιτυχία της έκθεσης αντανακλά τη δυναμική της περιοχής Ασίας/Ειρηνικού”. Σημειώνεται πως ο αυξημένος αριθμός αντιπροσωπειών από την Νότια Ασία, την Βορειοανατολική Ασία και τον Ειρηνικό, όπως επίσης και η στήριξη των μελών της PATA είναι οι κυριότεροι λόγοι, που έχουν αναδείξει την έκθεση ως το μεγαλύτερο γεγονός στο χώρο των ταξιδίων για τη σύναψη συμφωνιών στην περιοχή της Ασίας και του Ειρηνικού.

Σύμφωνα με την ετήσια έκθεση στατιστικών στοιχείων της PATA για το 2006, τα ταξίδια προς τους προορισμούς της Ασίας/Ειρηνικού θα ακολουθήσουν τον παγκόσμιο μέσο ρυθμό αύξησης, αγγίζοντας το 2009 αύξηση της τάξης του 9%. Πέρσι, για πρώτη φορά οι τουριστικές αφίξεις στην περιοχή ανήλθαν στα 356 εκατομμύρια, ενώ φέτος μέχρι στιγμής έχουν προστεθεί επιπλέον 13,8 εκατομμύρια (αύξηση 7,1%).

“Η τουριστική κίνηση της Κίνας, του Χονγκ-Κονγκ και του Μακάου συνεχίζει να κυριαρχεί σε αριθμούς, προσθέτοντας επιπλέον 3,8 εκατ. αφίξεις (αύξηση 6%) στο πρώτο εξάμηνο του 2007” όπως σημείωσε ο Διευθυντής του Strategic Intelligence Centre της PATA, κ. John Koldowski.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024