Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΔιάσκεψη κορυφής για τον Οικοτουρισμό από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Τουρισμού

Διάσκεψη κορυφής για τον Οικοτουρισμό από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Τουρισμού

Πάνω από 1.000 άτομα από 130 χώρες που ενδιαφέρονται για την αειφόρο ανάπτυξη και τον οικοτουρισμό έλαβαν μέρος στην πρώτη διάσκεψη κορυφής του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού () που πραγματοποιήθηκε στο […]

Πάνω από 1.000 άτομα από 130 χώρες που ενδιαφέρονται για την αειφόρο ανάπτυξη και τον οικοτουρισμό έλαβαν μέρος στην πρώτη διάσκεψη κορυφής<...> του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού () που πραγματοποιήθηκε στο Συνεδριακό Κέντρο του Κεπμέκ Σίτυ, στον Καναδά, από τις 20-22 Μαΐου 2002.

Στην διάσκεψη κορυφής βρέθηκαν μεταξύ άλλων επισήμων οι Richard Legendre υπουργός τουρισμού του Κεμπέκ, Jean-Paul L'Allier δήμαρχος της πόλης, Judd Buchanan πρόεδρος του Canadian Tourism Commission (CTC), Francesco Frangialli, γενικός γραμματέας του Παγκοσμίου Οργανισμού Τουρισμού, Klaus Toepfer διευθυντής του United Nations Environment Programme (UNEP).

Αυτή η διάσκεψη αποτελεί πρωτοβουλία του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού, και του United Nations Environment Programme (UNEP), και πραγματοποιήθηκε με την βοήθεια του Canadian Tourism Commission. Το έτος 2002 είναι η χρονιά του Οικοτουρισμού και όπως δήλωσε ο κ. Francesco Frangialli ο WTO αναμένει τα συμπεράσματα της διάσκεψης να συμπεριλάβουν έναν ορισμό για το περιεχόμενο και τα όρια του όρου οικοτουρισμός, και να αναλύσουν το νόημα του.

Τέσσερα ήταν τα κύρια θέματα της διάσκεψης: Πολιτική του Οικοτουρισμού και Σχεδιασμός: Η πρόκληση της αειφόρου ανάπτυξης
Κανονισμοί του Οικοτουρισμού: Θεσμικές ευθύνες και πλαίσια
Ανάπτυξη οικοτουριστικών προϊόντων, Μάρκετινγκ και Προώθηση του Οικοτουρισμού: Ανάπτυξη αειφόρων προϊόντων και καταναλωτών
Έλεγχος του κόστους και των ωφελειών του Οικοτουρισμού: Επιβεβαίωση της ίσης διανομής μεταξύ όλων των ενδιαφερομένων
Τα αποτελέσματα της διάσκεψης θα συνοψισθούν στο 'Quebec City Declaration on Ecotourism' που θα παρουσιασθεί στο Γιοχάνεσμπουργκ της Νότιας Αφρικής τον Σεπτέμβριο του 2002.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024