Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΦεστιβάλ ‘Shopping’ στην Ταϊλάνδη τον Ιούλιο και Αύγουστο

Φεστιβάλ ‘Shopping’ στην Ταϊλάνδη τον Ιούλιο και Αύγουστο

Τον Ιούλιο και Αύγουστο διοργανώνεται στην Ταϊλάνδη ένα από τα μεγαλύτερα φεστιβάλ ‘Shopping’ του κόσμου. Με το σύνθημα ‘Thailand Grand Sale’ 750 καταστήματα και εμπορικά κέντρα προσφέρουν εκπτώσεις στα προϊόντα […]

Τον Ιούλιο και Αύγουστο διοργανώνεται στην Ταϊλάνδη<.> ένα από τα μεγαλύτερα φεστιβάλ 'Shopping' του κόσμου<...>. Με το σύνθημα 'Thailand Grand Sale' 750 καταστήματα και εμπορικά κέντρα προσφέρουν εκπτώσεις στα προϊόντα τους που φθάνουν και το 80%.

Ανάλογα με το ποσό που ξοδεύει κάθε τουρίστας μπορεί να κερδίσει μικρά και μεγάλα δώρα, από αυτοκίνητα, ταξίδια μέχρι κινητά τηλέφωνα και ταξιδιωτικά είδη.

Σ' όλα τα κεντρικά σημεία της Bangkok υπάρχουν ειδικά διαμορφωμένα περίπτερα που μοιράζουν ενημερωτικά φυλλάδια, διανέμουν τα δώρα και δέχονται τα δελτία συμμετοχής στις κληρώσεις.

Επίσης τα ενημερωτικά φυλλάδια για το πρόγραμμα 'Thailand Grand Sale' διανέμονται και σ' όλα τα εμπορικά κέντρα, στο αεροδρόμιο και στα περισσότερα ξενοδοχεία.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
08/12/2023
07/12/2023
06/12/2023
05/12/2023
04/12/2023
01/12/2023