Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΔιεθνής βράβευση της Publicitas Athens για project του Κυπριακού Οργανισμού Τουρισμού
Tourism marketing

Διεθνής βράβευση της Publicitas Athens για project του Κυπριακού Οργανισμού Τουρισμού

Η Publicitas Athens υλοποιεί project για τον Κυπριακό Οργανισμό Τουρισμού για ρτη ρωσική αγορά, η συνολική διάρκεια της ενέργειας θα είναι 5 μήνες, ενώ αναμένεται να προσελκύσει περισσότερο από 80 εκατ. άτομα από την Μόσχα, την Αγ. Πετρούπολη και το Αικατερινενμπουργκ.

Η Publicitas Athens αναδείχτηκε νικήτρια του διεθνούς διαγωνισμού καινοτομίας & creative media Q3/2014 μεταξύ των ευρωπαϊκών γραφείων του δικτύου Publicitas International.

Αφορμή για τη βράβευση της ελληνικής εταιρείας είναι το project που υλοποιεί για τον Κυπριακό Οργανισμό Τουρισμού και αφορά ενέργεια content marketing με δημιουργία ειδικής ιστοσελίδας και δυναμική online προβολή στα σημαντικότερα ευρωπαϊκά sites & social media και στόχο την προσέλκυση Ρώσων τουριστών στην Κύπρο με υψηλό εισόδημα και αγοραστική δύναμη.

Ειδική μνεία έχει δοθεί στην ανάδειξη των θεματικών τομών τουρισμού και δραστηριοτήτων, όπως συνεδριακός, Αρχαιολογικός, Ιατρικός, Πολιτιστικός, Γαμήλιος κ.λπ. που προσφέρει η Κύπρος στους επισκέπτες της.

Η καμπάνια έχει σχεδιαστεί ώστε να αξιοποιεί την τεχνογνωσία και τις δυνατότητες της ψηφιακής πλατφόρμας SPREE7, επιτυγχάνοντας υψηλό CTR που θα αποδώσει πολλά clicks.

Η συνολική διάρκεια της ενέργειας θα είναι 5 μήνες, ενώ αναμένεται να προσελκύσει περισσότερο από 80 εκατ. άτομα από την Μόσχα, την Αγ. Πετρούπολη και το Αικατερινενμπουργκ στην ειδικά διαμορφωμένη ιστοσελίδα.

Σύμφωνα με τον Simon Taylor, Managing Director του δικτύου Publicitas EMEA, “this campaign required Publicitas Athens to deliver across all aspects of the client’s proposal, the planning, the creative, the media recommendations and the implementation of the campaign. By using the full range of tools available across the network, P. Athens was able to deliver, with the help of Spree7, the full campaign requirements and so secure the full budget.”

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024