Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήPrivate Residences by SLH, το νέο προϊόν των Small Luxury Hotels of the World
Ξενοδοχεία

Private Residences by SLH, το νέο προϊόν των Small Luxury Hotels of the World

Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα των SLH, στην οποία συμμετείχαν περισσότερα από 13.000 μέλη του SLH Club διεθνώς, η ιδιωτικότητα και η αίσθηση οικειότητας αναδείχθηκε στο πάνω από το 1/4 (25,7%) από τους ερωτηθέντες ως η πιο σημαντική παράμετρος στην διαδικασία επιλογής προορισμού διακοπών πολυτέλειας.

Ανταποκρινόμενα στις απαιτήσεις της αγοράς της πολυτελούς ξενοδοχειακής διαμονής, τα Small Luxury Hotels of the World (SLH) ανακοινώνουν το νέο προϊόν τους: Οι Private Residences των SLH είναι μια ολοκαίνουργια συλλογή καταλυμμάτων που προσφέρουν στον ταξιδιώτη το “καλύτερο δύο κόσμων” – αφενός την προσωπική εξυπηρέτηση και τις 5στερες υπηρεσίες ενός μικρού πολυτελούς ξενοδοχείου και αφετέρου την ιδιωτικότητα μιας βίλας, ενός σαλέ, ενός αρχοντικού και, γιατί όχι, ενός πολυτελούς σκάφους.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της πρόσφατης ετήσιας έρευνας των SLH, στην οποία συμμετείχαν περισσότερα από 13.000 μέλη του SLH Club από όλον τον κόσμο, η ιδιωτικότητα και η αίσθηση οικειότητας αναδείχθηκε (στο πάνω από το 1/4 (25,7%) από τους ερωτηθέντες) ως η πιο σημαντική παράμετρος στην διαδικασία επιλογής προορισμού διακοπών πολυτέλειας. Τα SLH, άλλωστε, έχουν σαφείς ενδείξεις ότι η πολυτέλεια είναι πλέον ταυτόσημη και ευθέως ανάλογη με την ιδιωτικότητα και την προστασία του προσωπικού χώρου. Ο χρόνος, σύμφωνα με τους πελάτες των SLH, είναι ένα από τα πολυτιμότερα αγαθά, και προκειμένου να τον επωφεληθούν στο έπακρο, αναζητούν όλο και περισσότερο διαμονή σε καταλύμματα που ναι μεν προσφέρουν το σύνολο των υπηρεσιών ενός πολυτελούς ξενοδοχείου, αλλά ταυτόχρονα εξασφαλίζουν απόλυτη ιδιωτικότητα και αυτονομία, δίνοντας έτσι στους επισκέπτες την ευκαιρία να απολαύσουν το χρόνο με την οικογένεια και τους φίλους τους στις  αποκλειστικά δικές τους ενοικιαζόμενες κατοικίες.

Ο Paul Kerr, διευθύνων σύμβουλος των SLH, δηλώνει σχετικά: “Το 2013 αλλά και το 2014, παρατηρήσαμε μια ετήσια αύξηση της τάξεως του 27% στον αριθμό των πολύ μικρών ξενοδοχείων (κάτω των 10 δωματίων), τα οποία επιθυμούσαν να ενταχθούν στα SLH. Το γεγονός αυτό αποδεικνύει ότι υπάρχει ένα σαφές αίτημα για αυτό το είδος διαμονής και είναι αυτό το οποίο άνοιξε το δρόμο για τη δημιουργία των Private Residences των SLH.  Αντίστοιχα, παρόμοια τάση πρέκυπτε και από τα στατιστικά στοιχεία των μελών του Club των SLH. Σύμφωνα με αυτά, το 2013 σημειώθηκε μια αύξηση 43% (σε σχέση με το 2012) στον αριθμό των μελών του Club που ξοδεύουν πάνω από $750 ανά διανυκτέρευση (679 κρατήσεις για το 2012 σε σύγκριση με 973 κρατήσεις το 2013). Η αύξηση του κόστους ανά διανυκτέρευση προκύπτει στις πραγματικότητα από τα μέλη του Club που κλείνουν στα ξενοδοχεία πολλά δωμάτια για τα μέλη των οικογένειών τους. Όταν διασταύρωσα αυτά τα στοιχεία με τα αυτά των υπόλοιπων τμημάτων του brand μας, κατάλαβα ότι υπήρχε σαφώς μια θέση στην ξενοδοχειακή αγορά για ένα τέτοιο προϊόν, με μια αυξανόμενη ζήτηση εκ μέρων των πελατών”.


Η έπαυλη Foxhill, στη Βρετανία.

Τα SLH διαθέτουν ήδη μια σειρά ξενοδοχείων με ιδιωτικές κατοικίες, όπως:

  • Τα MUSE Pangkor Laut Estates. Μέρος του Pangkor Laut Resort στη Μαλαισία διαθέτει οκτώ ιδιωτικές κατοικίες, σχεδιασμένες ώστε να είναι εντελώς αυτόνομες -από τις εγκαταστάσεις τους, μέχρι την ομάδα των δύο μπάτλερ και του κατ’ αποκλειστικότητα σεφ. Εκτός από τα υπνοδωμάτια, κάθε κατοικία διαθέτει καθιστικό και τραπεζαρία σε αίθριο, καθώς και κήπο, βεράντα και πισίνα. Κάθε τραπεζαρία έχει θέα στα Στενά της Μαλάκας, με κινούμενους γυάλινους τοίχους, επιτρέποντας έτσι στην αύρα του ωκεανού να μπει στο χώρο. Με τουλάχιστον ένα Jacuzzi, ιδιωτική πισίνα και κήπο, είναι εύκολο να καταλάβει κανείς γιατί οι πελάτες αναζητούν την πολυτελή απομόνωση που προσφέρουν τα MUSE Pangkor Laut Estates.
  • Η έπαυλη Foxhill, “αδερφάκι” του Dormy House Hotel – μέλος των SLH, είναι ένα εντυπωσιακό Cotswold αρχιτεκτονικού ύφους κτίσμα μέσα σε μία έκταση 400 στρεμμάτων. Το ακίνητο είναι ιδανικό για γάμους, επαγγελματικές συναντήσεις, ιδιωτικά πάρτυ ή για οποιαδήποτε ειδική περίσταση, καθώς διαθέτει οκτώ πολυτελή δωμάτια και σουίτες και δική του αίθουσα χορού χωρητικότητας έως και 80 ατόμων. Είναι το τέλειο καταφύγιο με ιδιωτικούς κήπους και βεράντες, μπαρ, lounge, τραπεζαρία, state-of-the-art cinema και υψηλότατης ποιότητας catering.

 

Στη φωτογραφία, το Pangkor Laut Resort στη Μαλαισία.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024