Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΕλκυστικό το Λονδίνο για τις πασχαλινές διακοπές
Οι αφίξεις Ευρωπαίων επιβατών παρουσίασαν αύξηση 15% το φετινό Καθολικό Πάσχα

Ελκυστικό το Λονδίνο για τις πασχαλινές διακοπές

Η ιδιαίτερα ευνοϊκή ισοτιμία στερλίνας / ευρώ, προς όφελος του ευρώ, επηρεάζει αποφασιστικά πολλούς Έλληνες στο να συνδυάσουν τις διακοπές του Πάσχα με μια επίσκεψη στη βρετανική πρωτεύουσα. Όπως αναφέρουν […]

Η ιδιαίτερα ευνοϊκή ισοτιμία στερλίνας / ευρώ, προς όφελος του ευρώ, επηρεάζει αποφασιστικά πολλούς Έλληνες στο να συνδυάσουν τις διακοπές του Πάσχα με μια επίσκεψη στη<...> βρετανική πρωτεύουσα. Όπως αναφέρουν στοιχεία της Biritish Airways, την περασμένη εβδομάδα, στο πλαίσιο του Πάσχα των Καθολικών, οι αφίξεις Ευρωπαίων επιβατών στη βρετανική πρωτεύουσα παρουσίασαν αύξηση 15% σε σχέση με πέρυσι, ενώ την Πέμπτη 9 Απριλίου 110.000 επιβάτες πέταξαν με την British Airways από το Λονδίνο προς διάφορους προορισμούς.

Η βρετανική τουριστική βιομηχανία διαπιστώνει αυξημένη ζήτηση από όλη την Ευρώπη, καθώς οι επισκέπτες έχουν πλέον την ευκαιρία να απολαύσουν την παραμονή τους στην πρωτεύουσα της Βρετανίας σε τιμές κατά 20% περίπου χαμηλότερες απΆό,τι πριν από 2 μόλις μήνες.

Παράλληλα, το νέο “σπίτι” της British Airways στο Heathrow, το Terminal 5, αποτελεί έναν αυτόνομο “προορισμό” για τους ταξιδιώτες, με τα καταστήματα, τα επώνυμα brands και τα εστιατόρια που φιλοξενεί. Επιπλέον, οι επιβάτες δε συναντούν ουρές κατά το check-in, η ακρίβεια στις ώρες των πτήσεων είναι υποδειγματική και ο χρόνος παραλαβής των αποσκευών είναι ο ελάχιστος δυνατός.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024