Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΈνα ειδικό τριήμερο έχει προετοιμάσει το Porto Carras Grand Resort για όλους όσους θέλουν μια

Ένα ειδικό τριήμερο έχει προετοιμάσει το Porto Carras Grand Resort για όλους όσους θέλουν μια

Ένα ειδικό τριήμερο έχει προετοιμάσει το Porto Carras Grand Resort για όλους όσους θέλουν μια απόδραση δίπλα στην όμορφη φύση της Χαλκιδικής. Οι chef του ξενοδοχείου έχουν δημιουργήσει ένα απολαυστικό […]

Ένα ειδικό τριήμερο έχει προετοιμάσει το Porto Carras Grand Resort για όλους όσους θέλουν μια απόδραση δίπλα στην όμορφη φύση της Χαλκιδικής. Οι chef του ξενοδοχείου έχουν δημιουργήσει ένα απολαυστικό μενού για το βράδυ της Ανάστασης, όπου δεσπόζει η πατροπαράδοτη Μαγειρίτσα. Την Κυριακή του Πάσχα, οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν στο παραδοσιακό ψήσιμο του οβελία με ζωντανή μουσική και χορό στους κήπους του ξενοδοχείου. Παράλληλα, η ντίσκο και τα μπαρ του Porto Carras Grand Resort προσφέρουν μεγάλη ποικιλία επιλογών διασκέδασης, ενώ το Καζίνο Porto Carras εγγυάται δυνατές συγκινήσεις και δώρα για αυτούς που θα επιλέξουν να το επισκεφθούν μετά την Ανάσταση.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024