Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΚαταγγελίες για αδιαφάνεια στις διαδικασίες προαγωγής ανώτερων αεροσυνοδών της Eurocypria

Καταγγελίες για αδιαφάνεια στις διαδικασίες προαγωγής ανώτερων αεροσυνοδών της Eurocypria

Απογοητευμένοι από τις διαδικασίες προαγωγής δύο ανώτερων αεροσυνοδών της Eurocypria εμφανίζονται οι εργαζόμενοι της θυγατρικήςτων Κυπριακών Αερογραμμών, ύστερα από την ανακοίνωση των δύο ονομάτων, καθώς όπως ισχυρίζονται οι διαδικασίες, που […]

Απογοητευμένοι από τις διαδικασίες προαγωγής δύο ανώτερων αεροσυνοδών της Eurocypria εμφανίζονται οι εργαζόμενοι της θυγατρικής<...>των Κυπριακών Αερογραμμών, ύστερα από την ανακοίνωση των δύο ονομάτων, καθώς όπως ισχυρίζονται οι διαδικασίες, που ακολουθήθηκαν δεν ήταν οι σωστές.

Μάλιστα, όπως αναφέρει η κυπριακή εφημερίδα `Πολίτης`, η κλαδική της ΣΕΚ, που εκπροσωπεί τους αεροσυνοδούς της εταιρίας, εξέφρασε εδώ και καιρό την απογοήτευση και τη λύπη της για τον `απαράδεκτο εκτροχιασμό και διολίσθηση της όλης διαδικασίας των προαγωγών`. Μέσω επιστολής προς το Γενικό Διευθυντή της Eurocypria, κ. Γιώργο Σουρουλά, το Ελεύθερο Εργατικό Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων της ΣΕΚ, ζητούσε την ακύρωση της δεύτερης φάσης της διαδικασίας, των προσωπικών συνεντεύξεων, αφήνοντας υπονοούμενα για παρεμβάσεις τρίτων. Παρόμοιες παραστάσεις προς την εταιρία έγιναν και σε δύο κατ` ιδίαν συναντήσεις του προσωπικού με τη διοίκηση και διεύθυνση της Eurocypria.

Συγκεκριμένα, όπως ισχυρίζονται οι αεροσυνοδοί, ενώ προσελήφθη για το σκοπό αξιολόγησης των 14 ενδιαφερομένων για τις δύο θέσεις ανώτερων αεροσυνοδών ελβετική εταιρία, η οποία προχώρησε σε αξιολόγηση των υποψηφίων έναντι 7.000 κυπριακών λιρών, προήχθησαν στις δύο θέσεις άτομα τα οποία κατατάχθηκαν σε χαμηλή θέση από τους Ελβετούς. Στην επιστολή του το Ελεύθερο Εργατικό Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων της ΣΕΚ αναφέρει χαρακτηριστικά ότι “μόνο μετά από παρεμβάσεις τρίτων θα μπορούσε να προαχθεί ο οποιοσδήποτε έχει καταταχθεί από τους ανεξάρτητους εξεταστές σε χαμηλή θέση κατάταξης”.

Τέλος, καταγγελίες υπάρχουν και για διαρροή των βαθμολογιών, αλλά και των ονομάτων των αεροσυνοδών, που τελικά επιλέγηκαν από την Επιτροπή Αξιολόγησης, πριν την επίσημη ανακοίνωσή τους.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
20/05/2024
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024