Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςLonely Planet: Οι πιο ενδιαφέροντες προορισμοί για το 2010
Ισλανδία, το Λονδίνο και το Λας Βέγκας στην κορυφή

Lonely Planet: Οι πιο ενδιαφέροντες προορισμοί για το 2010

Η Ισλανδία, το Λονδίνο και το Λας Βέγκας είναι οι προορισμοί για διακοπές που θεωρούνται οι καλύτεροι διεθνώς εν μέσω οικονομικής κρίσης, ενώ και η Ταϊλάνδη παραμένει δημοφιλής προορισμός, σύμφωνα με τον τουριστικό οδηγό Lonely Planet. Ο κατάλογος με τους δέκα πιο ενδιαφέροντες προορισμούς στον κόσμο για το 2010,…

Η Ισλανδία, το Λονδίνο και το Λας Βέγκας είναι οι προορισμοί για διακοπές που θεωρούνται οι καλύτεροι διεθνώς εν μέσω οικονομικής κρίσης, ενώ<...> και η Ταϊλάνδη παραμένει δημοφιλής προορισμός, σύμφωνα με τον τουριστικό οδηγό Lonely Planet. Ο κατάλογος με τους δέκα πιο ενδιαφέροντες προορισμούς στον κόσμο για το 2010, συμπληρώνεται από τη Ν. Αφρική, την Ινδία, τη Μαλαισία, το Μεξικό, τη Βουλγαρία και την Κένυα.

Στον ετήσιο οδηγό “Best in travel 2010”, του Lonely Planet, συγκεντρώνονται οι τελευταίες τάσεις για ταξίδια στον κόσμο, οι προορισμοί και οι περιπέτειες για τη χρονιά που έρχεται, όπως γράφουν οι συντάκτες του τουριστικού οδηγού.

Το Lonely Planet, σημειώνει ότι λόγω των σοβαρότατων οικονομικών προβλημάτων στην Ισλανδία, η ζωή πλέον δεν είναι ακριβή για τον επισκέπτη και έτσι η περιοχή αυτή εξελίσσεται σε έναν από τους πιο ενδιαφέροντες και προσιτούς προορισμούς στον κόσμο.

Η Ταϊλάνδη, που βρίσκεται στη δεύτερη θέση, παραμένει “φτηνός” προορισμός, που προτιμάται από πολλούς Ευρωπαίους για τις διακοπές τους, καθώς έχουν ευρεία γκάμα επιλογών για τη διαμονή τους. Στην τρίτη θέση βρίσκεται το Λονδίνο, που ενώ ήταν “ακριβός” προορισμός, έχει γίνει σήμερα αρκετά προσιτό για τους ξένους τουρίστες, αλλά όχι και για τους ντόπιους.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024