Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΠακέτα διακοπών με επισκέψεις σε μοναστήρια της Ρουμανίας

Πακέτα διακοπών με επισκέψεις σε μοναστήρια της Ρουμανίας

Το κύμα ντόπιων και ξένων τουριστών, που αναμένεται να επισκεφτεί την Ρουμανία για τον εορτασμό του Πάσχα, επιδιώκουν να προσελκύσουνμε ειδικές προσφορές τα μοναστήρια των περιοχών της Μολδαβίας και της […]

Το κύμα ντόπιων και ξένων τουριστών, που αναμένεται να επισκεφτεί την Ρουμανία για τον εορτασμό του Πάσχα, επιδιώκουν να προσελκύσουν<...>με ειδικές προσφορές τα μοναστήρια των περιοχών της Μολδαβίας και της Μπουτσόβινα.

Μάλιστα, όπως αναφέρει σε δημοσίευμα της η εφημερίδα `Gandul` του Βουκουρεστίου, παρά το γεγονός ότι φέτος το Πάσχα θα γιορταστεί στις 23 Απριλίου, οι προσφορές για διακοπές αυτού του είδους άρχισαν να κάνουν την εμφάνισή τους στα έντυπα από τις αρχές Φεβρουαρίου.

Μεταξύ των μοναστηριών, που μπορούν να επισκεφθούν οι πιστοί για να βιώσουν μέσα σε θρησκευτική, κατανυκτική ατμόσφαιρα το φετινό Πάσχα, είναι το φημισμένο μοναστήρι του Βόρονετ, σε απόσταση μόλις ενός χιλιομέτρου από το οποίο βρίσκεται ξενώνας για τους επισκέπτες.

Οι προσφορές περιλαμβάνουν σε προσιτές τιμές τριήμερη ή τετραήμερη διαμονή στους ξενώνες κοντά στα μοναστήρια, ενώ προβλέπονται και εκδρομές στη φύση.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024