Τελευταία νέα
HomeΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΠαρουσίαση του προορισμού Ινδία στην Αθηναϊκή κοινωνία

Παρουσίαση του προορισμού Ινδία στην Αθηναϊκή κοινωνία

Τον δημοφιλή προορισμό πολλών ταξιδίων, τόσο επαγγελματικών, όσο και αναψυχής, `Ινδία` παρουσίασε την περασμένη εβδομάδαη εκπρόσωπος του ταξιδιωτικού γραφείου Ace Travel, κ. Μάγδα Λαίου, σε συνεργασία με τον Ινδικό Οργανισμό […]

Τον δημοφιλή προορισμό πολλών ταξιδίων, τόσο επαγγελματικών, όσο και αναψυχής, `Ινδία` παρουσίασε την περασμένη εβδομάδα<...>η εκπρόσωπος του ταξιδιωτικού γραφείου Ace Travel, κ. Μάγδα Λαίου, σε συνεργασία με τον Ινδικό Οργανισμό Τουρισμού στο αμφιθέατρο του Μουσείου Μπενάκη. Η παρουσίαση έγινε με προβολή slide show από το γύρω του Rajasthan και φωτογραφίες της κ. Τζέλλης Χατζηδημητρίου από την Kerala, ενώ στην παρουσίαση συμμετείχαν και οι αεροπορικές εταιρίες Qatar, Gulf Air και Royal Jordanian.

Στη συνέντευξη τύπου που πραγματοποιήθηκε το παρόν έδωσαν ο Πρόεδρος του Συνδέσμου των εν Ελλάδι Τουριστικών & Ταξιδιωτικών Γραφείων – ΗΑΤΤΑ, κ. Γιάννης Ευαγγέλου, η κ. Ειρήνη Βασιλοπούλου, βραβευθείσα Ελληνίδα επιχειρηματίας της Ευρώπης, διακεκριμένοι αρχιτέκτονες, καθηγητές Πανεπιστημίου και άλλα επίλεκτα μέλη της Αθηναϊκής κοινωνίας.

Ετικέτες
12/07/2024
11/07/2024
10/07/2024
09/07/2024
08/07/2024
05/07/2024