Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΠιο ασφαλής η Αίγυπτος από τις ΗΠΑ για το φετινό συνέδριο της ABTA

Πιο ασφαλής η Αίγυπτος από τις ΗΠΑ για το φετινό συνέδριο της ABTA

Η ABTA, Association of British Travel Agents, επιβεβαίωσε ότι το ετήσιο συνέδριο της για το 2002 θα γίνει στο Κάιρο της Αιγύπτου παρά τις φήμες που είχαν ακουστεί ότι θα […]

Η ABTA<.>, Association of British Travel Agents, επιβεβαίωσε ότι το ετήσιο συνέδριο της για το 2002 θα γίνει στο Κάιρο της Αιγύπτου παρά τις φήμες<...> που είχαν ακουστεί ότι θα γίνει στην Φλόριντα των ΗΠΑ. Υπενθυμίζουμε ότι το 2000 είχε γίνει στην Κω, και το 2001 έγινε στην Λισσαβόνα της Πορτογαλίας.

Κάποιοι μάλιστα είχαν προτείνει το συνέδριο να γίνει στο Ορλάντο, αλλά η γνώμη τους απορρίφθηκε αμέσως από την ΑΒΤΑ. Εκπρόσωπος της ABTA δήλωσε ότι κατά τη διάρκεια του συνεδρίου στην Λισσαβόνα, τον περασμένο Οκτώβριο, έγινε έρευνα μεταξύ των συνέδρων σχετικά με τον τόπο του επομένου συνεδρίου όπου το 60% των συνέδρων απάντησε ότι θα υποστηρίξει το Κάιρο ως προορισμό του επόμενου συνεδρίου. Μόνο 8% ήταν κατηγορηματικά αντίθετοι. Ο εκπρόσωπος της ABTA ανακοίνωσε ότι αν κάτι συμβεί μέχρι το τέλους του Ιανουαρίου, η αλλαγή προορισμού είναι εφικτή, και τότε η Ένωση θα διαλέξει ένα εσωτερικό προορισμό. Επίσης, αναρωτήθηκε πως είναι δυνατό να μην θέλουν το Κάιρο φοβούμενοι την τρομοκρατία και να διαλέγουμε ένα προορισμό στις ΗΠΑ, όπου σίγουρα υπάρχει τρομοκρατία.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
20/05/2024
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024