Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΠολλές οι ακυρώσεις σε υπερατλαντικές πτήσεις λόγω κακοκαιρίας
Αερομεταφορές

Πολλές οι ακυρώσεις σε υπερατλαντικές πτήσεις λόγω κακοκαιρίας

Λόγω των σφοδρών χιονοπτώσεων στη βορειοανατολική ακτή των ΗΠΑ έχουν σήμερα ακυρωθεί χιλιάδες πτήσεις από τη Βρετανία προς τις ΗΠΑ, γεγονός που επηρεάζει ιδιαίτερα τη Νέα Υόρκη, τη Βοστώνη και την Ουάσιγκτον.

Οι αεροπορικές εταιρείες έχουν ακυρώσει 279 πτήσεις στο αεροδρόμιο La Guardia της Νέας Υόρκης και 259 στο αεροδρόμιο της Φιλαδέλφιας, σύμφωνα με το FlightAware, λόγω της σφοδρής κακοκαιρίας στη βορειοανατολική ακτή των ΗΠΑ.

Μόνο η British Airways ακύρωσε 6 πτήσεις στην Νέα Υόρκη (New York JFK), από το Λονδίνο, ενώ η Virgin Atlantic ανακοίνωσε ότι όλοι οι επιβάτες της πρέπει να τσεκάρουν τις πτήσεις τους πριν αναχωρήσουν για το αεροδρόμιο γιατί πολλές από αυτές ακυρώνονται.

Η Virgin Atlantic ανακοίνωσε ότι επίσης ακύρωσε κάποιες από τις πτήσεις της και παρακαλεί τους επιβάτες να ελέγχουν τις πτήσεις πριν ξεκινήσουν για το αεροδρόμιο. Το αεροδρόμιο Heathrow δήλωσε ότι επηρεαζονται και άλλες αεροπορικές εταιρείες.

Υπολογίζεται ότι η κατάσταση αυτή θα συνεχιστεί κυρίως λόγω του γεγονότος ότι η βαριά χιονόπτωση θα συνεχιστεί και τις ερχόμενες ημέρες. Επίσης, στην περιοχή της Νέας Υόρκης αναμένονται και ισχυρές καταιγίδες.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024