Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΣύλληψη συνοριοφυλάκων στη Βουλγαρία που εκβίαζαν τουρίστες
Εκβιασμός διερχόμενων τουριστών από γέφυρα του Δούναβη

Σύλληψη συνοριοφυλάκων στη Βουλγαρία που εκβίαζαν τουρίστες

Δεκατέσσερις συνοριακοί αστυνομικοί, οι οποίοι εκβίαζαν ξένους τουρίστες για να τους αποσπάσουν χρήματα, στον κεντρικό συνοριακό σταθμό μεταξύ Βουλγαρίας και Ρουμανίας, συνελήφθησαν την περασμένη Παρασκευή. Όπως ανακοινώθηκε από το Κέντρο […]

Δεκατέσσερις συνοριακοί αστυνομικοί, οι οποίοι εκβίαζαν ξένους τουρίστες για να τους αποσπάσουν χρήματα, στον κεντρικό συνοριακό σταθμό μεταξύ<...> Βουλγαρίας και Ρουμανίας, συνελήφθησαν την περασμένη Παρασκευή. Όπως ανακοινώθηκε από το Κέντρο Τύπου του βουλγαρικού Υπουργείου Εσωτερικών, οι διεφθαρμένοι αστυνομικοί εντοπίστηκαν από την υπηρεσία εσωτερικών υποθέσεων του υπουργείου, ύστερα από πολύμηνη παρακολούθηση.

Συμφωνα με το ΑΠΕ/ΜΠΕ, οι ύποπτοι υπάλληλοι της συνοριακής αστυνομίας εκβίαζαν τους διερχόμενους από τη γέφυρα του Δούναβη, μεταξύ των πόλεων Ρούσε και Γιούργεβο, για να τους αποσπάσουν χρήματα. Σε περίπτωση άρνησης πληρωμής της “έκτακτης εισφοράς”, οι αστυνομικοί προχωρούσαν σε “κατάσχεση” των οινοπνευματωδών ποτών και των τσιγάρων,που είχαν μαζί τους οι ταξιδιώτες, που δεν υπέκυπταν στους εκβιασμούς, διευκρινίζεται στην ανακοίνωση.

Η υπόθεση έχει παραπεμφθεί στην αρμόδια εισαγγελία, υπό την εποπτεία της οποίας πραγματοποιήθηκε η επιχείρηση, όπως διευκρινίζεται στην ανακοίνωση.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024