Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΣυνάντηση Λιάπη με 10μελή Κ.Ε. της Ομοσπονδιακής Βουλής της Γερμανίας

Συνάντηση Λιάπη με 10μελή Κ.Ε. της Ομοσπονδιακής Βουλής της Γερμανίας

Δεκαμελή Κοινοβουλευτική Επιτροπή της Ομοσπονδιακής Βουλής της Γερμανίας υποδέχθηκε χτες, ο υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών, κ. Μιχάλης Λιάπης, στουπουργείο Μεταφορών και Επικοινωνιών. Ο κ. Λιάπης, αφού καλωσόρισε τους Γερμανούς βουλευτές, […]

Δεκαμελή Κοινοβουλευτική Επιτροπή της Ομοσπονδιακής Βουλής της Γερμανίας υποδέχθηκε χτες, ο υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών, κ. Μιχάλης Λιάπης, στο<...>υπουργείο Μεταφορών και Επικοινωνιών.

Ο κ. Λιάπης, αφού καλωσόρισε τους Γερμανούς βουλευτές, τους ενημέρωσε για τους βασικούς άξονες της πολιτικής Μεταφορών στην Ελλάδα, καθώς και για τις κύριες προτεραιότητες που έχουν τεθεί στις οδικές, σιδηροδρομικές και αεροπορικές μεταφορές. Παράλληλα, αναφέρθηκε στη στενή συνεργασία με την Ε.Ε., τόσο κατά το σχεδιασμό όσο και κατά την υλοποίηση της πολιτικής Μεταφορών στη χώρα μας.

Η επίσκεψη των Γερμανών βουλευτών στην Ελλάδα, που σκοπό έχει την εκτενή ενημέρωση σε θέματα Μεταφορών, πραγματοποιείται στο πλαίσιο της στενής συνεργασίας που έχει το υπουργείο Μεταφορών και Επικοινωνιών της Ελλάδος με αρμόδιους φορείς της Γερμανίας σε θέματα Μεταφορών και ιδιαίτερα με το αντίστοιχο υπουργείο Μεταφορών της Γερμανίας.

Στη διάρκεια της επίσκεψής τους στο υπουργείο Μεταφορών και Επικοινωνιών, οι Γερμανοί Βουλευτές ενημερώθηκαν αναλυτικά για:

  • τις αεροπορικές μεταφορές και τη διαχείριση της εναέριας κυκλοφορίας,
  • τις σιδηροδρομικές μεταφορές και τα σχετικά έργα υποδομής,
  • τις αστικές μεταφορές στην Αθήνα,
  • την πολιτική του ΥΜΕ για τα άτομα με αναπηρία, (ΑμεΑ) στον τομέα των μεταφορών, από τους εκπροσώπους αντίστοιχων φορέων.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024