Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςWTM: Σημαντικό Φόρουμ για τη χάραξη στρατηγικής στην σημερινή τουριστική βιομηχανία

WTM: Σημαντικό Φόρουμ για τη χάραξη στρατηγικής στην σημερινή τουριστική βιομηχανία

Καθώς ο διεθνής τουρισμός αλλάζει παγκοσμίως με ταχύτατους ρυθμούς και συνεχώς δημιουργούνται νέες ευκαιρίες και προκλήσειςτόσο για τους τουριστικούς προορισμούς, όσο και για τους ταξιδιωτικούς πράκτορες καθίσταται πλέον αναγκαία μια […]

Καθώς ο διεθνής τουρισμός αλλάζει παγκοσμίως με ταχύτατους ρυθμούς και συνεχώς δημιουργούνται νέες ευκαιρίες και προκλήσεις<...>τόσο για τους τουριστικούς προορισμούς, όσο και για τους ταξιδιωτικούς πράκτορες καθίσταται πλέον αναγκαία μια αναθεώρηση της στρατηγικής και της τακτικής, που ακολουθούν και οι δύο, όσον αφορά στο Τουριστικό Management.

Έτσι, το Συνέδριο `Tourism Business Frontiers`, που έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2005, στα πλαίσια της World Travel Market στο Λονδίνο, έρχεται να σκιαγραφήσει τις μελλοντικές διαστάσεις, που θα καλύψει η τουριστική βιομηχανία. Στα πλαίσια του Συνεδρίου θα εξεταστούν όλες οι τάσεις ζήτησης και προσφοράς στην τουριστική αγορά, όπως επίσης και οι στρατηγικές ευκαιρίες που παρουσιάζονται και μπορούν να οδηγήσουν σε μια αναδιαμόρφωση της τουριστικής βιομηχανίας. Την οργάνωση του Συνεδρίου έχουν αναλάβει ειδικοί στον τουρισμό από το Πανεπιστήμιο του Surrey, ενώ στην εποικοδομητική συζήτηση του Συνεδρίου θα συμμετέχουν εξέχουσες μορφές του παγκόσμιου τουριστικού κλάδου.

Το Πανεπιστήμιο του Surrey, σε συνεργασία με τη World Travel Market και το TravelDailyNews (Χορηγός On-Line Επικοινωνίας) διοργανώνουν αυτό το Φόρουμ, με σκοπό να δοθεί η ευκαιρία για μια εποικοδομητική και χρήσιμη συζήτηση γύρω από τις στρατηγικές ευκαιρίες, που εμφανίζονται στην τουριστική βιομηχανία. Ακόμη, αξίζει να σημειωθεί ότι στα πλαίσια του Συνεδρίου θα γίνουν και 3 παρουσιάσεις ερευνών, ενώ ο καθηγητής κ. David Airey θα ενθαρρύνει όλους τους σύνεδρους να συμμετάσχουν ενεργά στη συζήτηση.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα και τους συμμετέχοντες του Συνεδρίου διαβάστε στη στήλη `Συνέδρια & Ημερίδες`.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024