Τελευταία νέα
HomeΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΑξιόλογη η συμβολή του ΚΕΠΚΑ και στον τουρισμό
Κέντρο Προστασίας Καταναλωτών

Αξιόλογη η συμβολή του ΚΕΠΚΑ και στον τουρισμό

Αποζημίωση, συνολικού ύψους 6.560 ευρώ, για κακή παροχή υπηρεσιών από τουριστικές επιχειρήσεις (καταστρατήγηση προγραμμάτων οργανωμένων ταξιδιών, πλημμελή εκπλήρωση όρων συμβάσεων, σε πακέτα διακοπών, επιστροφέςπροκαταβολών καταλυμάτων, ενώ είχε γίνει εμπρόθεσμη ακύρωση […]

Αποζημίωση, συνολικού ύψους 6.560 ευρώ, για κακή παροχή υπηρεσιών από τουριστικές επιχειρήσεις (καταστρατήγηση προγραμμάτων οργανωμένων ταξιδιών, πλημμελή εκπλήρωση όρων συμβάσεων, σε πακέτα διακοπών, επιστροφές<...>προκαταβολών καταλυμάτων, ενώ είχε γίνει εμπρόθεσμη ακύρωση κ.λπ.) έλαβαν οι καταναλωτές, που απευθύνθηκαν στο Κέντρο Προστασίας Καταναλωτών – ΚΕ.Π.ΚΑ., κατά τη διάρκεια της περσινής χρονιάς.

Επίσης, αξίζει να αναφερθεί πως από τον Ιούνιο του 2004 το ΚΕ.Π.ΚΑ. είχε ενημερώσει το υπουργείο Ανάπτυξης, ότι τουριστικό πρακτορείο «πρόσφερε» διακοπές 5 ημερών, στην Ευρώπη ή 7 ημερών, στην Ελλάδα, έναντι ποσού 100 ευρώ, το ζευγάρι. Όσοι αγόρασαν το πακέτο και προσπάθησαν να το χρησιμοποιήσουν, αντιλήφθηκαν ότι το πρακτορείο ήταν «μαϊμού». Μέχρι το Μάϊο του 2006, δυστυχώς, η δράση της εταιρίας συνεχιζόταν. Έπειτα όμως από σκληρή αντίδραση και πίεση του ΚΕ.Π.ΚΑ., οι απατεώνες συνελήφθησαν και η εταιρία έκλεισε.

Τέλος, σημειώνεται πως κατόπιν καταγγελιών του ΚΕ.Π.ΚΑ., επιβλήθηκαν πρόστιμα σε ξενοδοχεία, γιατί δεν τηρούσαν τις σωστές συνθήκες υγιεινής και καθαριότητας.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

16/07/2024
15/07/2024
12/07/2024
11/07/2024
10/07/2024
09/07/2024