Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΔιαμαρτυρία για τις θαλάσσιες και εναέριες συγκοινωνίες προς και από τις Σποράδες
Με διοργανωτή τον Εμπορικό Σύλλογο Σκιάθου

Διαμαρτυρία για τις θαλάσσιες και εναέριες συγκοινωνίες προς και από τις Σποράδες

Με πρωτοβουλία και διοργάνωση του Εμπορικού Συλλόγου Σκιάθου, μέλη των φορέων και των συλλόγων Βορείων Σποράδων δραστηριοποιηθήκαν και στηρίξαν μία λαϊκή διαμαρτυρία για τις θαλάσσιες και εναέριες συγκοινωνίες προς και […]

Με πρωτοβουλία και διοργάνωση του Εμπορικού Συλλόγου Σκιάθου, μέλη των φορέων και των συλλόγων Βορείων Σποράδων δραστηριοποιηθήκαν και στηρίξαν μία<...> λαϊκή διαμαρτυρία για τις θαλάσσιες και εναέριες συγκοινωνίες προς και από τα νησιά μας, θέλοντας να εκφράσουν και έμπρακτα την αγωνία τους.

“Είναι γεγονός ότι η μείωση δρομολογίων, καθώς και η δυνατότητα επικοινωνίας του νησιού με κάποιους προορισμούς, με την παράλληλη και διαρκής αύξηση του κόστους των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων, αποτελεί τροχοπέδη για την οικονομική, τουριστική και κοινωνική ανάπτυξη της Σκιάθου, αλλά και εγκυμονεί κίνδυνους για την ποιότητά και την ασφάλεια της ζωής των κατοίκων και των επισκεπτών της! Με την οικονομική κρίση, να πλανάται ορατή πλέον, είναι περισσότερο από ποτέ επιβεβλημένη η ανάγκη δραστικών επεμβάσεων και λύσεων από τους αρμόδιους φορείς”, αναφέρει ο Σύλλογος.

Στην εκδήλωση απεύθυναν χαιρετισμό ο κ. Νικόλαος Πλωμαρίτης, δήμαρχος Σκιάθου, ο κ. Φώτης Ζεμπέκης, νομαρχιακός σύμβουλος και εντεταλμένος Βορείων Σποράδων, ο κ. Νικόλαος Βαφίνης, αντιδήμαρχος Σκοπέλου, ο πάτερ Γεώργιος Σταματάς, η κα Λιτσα Τσολοβίκου από την Τ.Ο. ΠΑΣΟΚ Σκιάθου, καθώς επίσης εκπρόσωποι γονέων, καθηγητών, μαθητών και ασφαλώς εκπρόσωποι Φορέων και Συλλόγων.

Εφόσον αδυνατούσαν να παρευρεθούν λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων, με επιστολή τους συμμετείχαν στην εκδήλωση ο κ. Γεώργιος Σούρλας, βουλευτής Ν.Δ. και αντιπρόεδρος στη Βουλή των Ελλήνων, η κα Ροδούλα Ζήση, βουλευτής ΠΑΣΟΚ, ο κ. Κώστας Καρτάλης, βουλευτής ΠΑΣΟΚ και ο κ. Παναγιώτης Ψωμιάδης, νομάρχης Θεσσαλονίκης. Τα θερμά του συγχαρητήρια και στήριξη για την πρωτοβουλία έστειλε και ο Ηγούμενος πάτερ Aγγελος Λύσαρης.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024