Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΔυνάμεις ενώνουν Τουριστικό Πανόραμα και Ανοιξιάτικο Θαλασσινό Σαλόνι
Ταυτόχρονα τον Απρίλιο του 2008

Δυνάμεις ενώνουν Τουριστικό Πανόραμα και Ανοιξιάτικο Θαλασσινό Σαλόνι

Προχωρώντας σε μια πρωτοποριακή κίνηση στρατηγικής για τα ελληνικά δεδομένα οι διοργανώτριες εταιρίες Όμιλος Εξπρές Καλοφωλιά (Τουριστικό Πανόραμα) και Expo One (Ανοιξιάτικο Θαλασσινό Σαλόνι) αποφάσισαν να δημιουργήσουν στον ίδιο χώρο (ExpoAthens), την ίδια ημερομηνία (17-21/4/2008) μια πρωτόγνωρη εκθεσιακή εμπειρία για τους εκθέτες και τους επισκέπτες. Μια εκθεσιακή εμπειρία που αποτελείται…

Προχωρώντας σε μια πρωτοποριακή κίνηση στρατηγικής για τα ελληνικά δεδομένα οι διοργανώτριες εταιρίες Όμιλος Εξπρές Καλοφωλιά (Τουριστικό Πανόραμα) και Expo One (Ανοιξιάτικο Θαλασσινό Σαλόνι) αποφάσισαν να δημιουργήσουν<...>στον ίδιο χώρο (ExpoAthens), την ίδια ημερομηνία (17-21/4/2008) μια πρωτόγνωρη εκθεσιακή εμπειρία για τους εκθέτες και τους επισκέπτες. Μια εκθεσιακή εμπειρία που αποτελείται από δύο μεγάλες ανεξάρτητες εκθέσεις, με κοινή είσοδο και κοινό σκοπό, το γενικό τουρισμό και το θαλάσσιο τουρισμό με σκάφος.

Ο εκθεσιακός χώρος του ExpoAthens θα φιλοξενήσει στις αίθουσες 6-5 το Τουριστικό Πανόραμα και στις αίθουσες 2-3 το Ανοιξιάτικο Θαλασσινό Σαλόνι. Η κοινή είσοδος, η κατανομή των αιθουσών και των δύο εκθέσεων σε κάθε όροφο και η άνετη πορεία, θα δίνουν τη δυνατότητα στους επισκέπτες να περιηγηθούν και στις δύο εκθέσεις, παρέχοντας τους την άνεση να επιλέξουν, ανάμεσα σε μια τεράστια ποικιλία προσφερόμενων λύσεων, τον τόπο και τον τρόπο που επιθυμούν να περάσουν τον ελεύθερο χρόνο και τις διακοπές τους.

Τουριστικό Πανόραμα 2008 (17-20/4/2008)

Η Έκθεση «Τουριστικό Πανόραμα» από το πρώτο έτος της διοργανώσεώς της, το 1996, απετέλεσε την αιχμή του δόρατος για την προώθηση του Εσωτερικού Τουρισμού, την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου και την ανάδειξη γνωστών και άγνωστων προορισμών της ελληνικής περιφέρειας. Συγχρόνως με την συμμετοχή επιλεγμένων προορισμών του εξωτερικού, προσφέρει στον επισκέπτη τη δυνατότητα να επιλέξει τον ιδανικό τόπο των διακοπών και των σύντομων αποδράσεών του, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, σε τιμές προσιτές.

Με εκδηλώσεις κύρους, απονομή ετήσιων βραβείων ποιοτικής παροχής τουριστικών υπηρεσιών, με μεγάλο πρόγραμμα προβολής και δημοσιότητας, προβάλλει το ελληνικό τουριστικό προϊόν και αποτελεί ετήσιο σημείο συναντήσεως του καταναλωτικού κοινού και των επαγγελματιών με εκθέτες από όλους τους τομείς δραστηριοτήτων του Τουρισμού. Ξενοδοχεία και κάθε είδους καταλύματα, τουριστικά γραφεία, ακτοπλοϊκές και αεροπορικές εταιρίες, εκπρόσωποι όλων των βαθμίδων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, Εκδόσεις, on-line τουριστικές υπηρεσίες, Οργανισμοί Τουρισμού από το εξωτερικό κ.α. δημιουργούν ένα «μωσαϊκό» συμμετοχών που ικανοποιεί όλες τις απαιτήσεις.

Το Τουριστικό Πανόραμα διοργανώνεται από τον Όμιλο Καλοφωλιά και την Οικονομική Εφημερίδα ΕΞΠΡΕΣ, με παρουσία στα τουριστικά δρώμενα από το 1957 και τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης και του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού και την υποστήριξη όλων των Τουριστικών Φορέων.

Ανοιξιάτικο Θαλασσινό Σαλόνι 2008 (17-21/4/2008)

Το Ανοιξιάτικο Θαλασσινό Σαλόνι έχει καθιερωθεί ως η ιδανική έκθεση για τους λάτρεις του σκάφους, της θάλασσας και των καλοκαιρινών δραστηριοτήτων. Με επίκεντρο τα Φουσκωτά και Πλαστικά σκάφη η έκθεση επεκτείνεται σε εξοπλισμό και εξαρτήματα σκαφών, ενοικιάσεις-ναυλώσεις σκαφών, ναυτιλιακά όργανα και υλικά ναυπήγησης, μηχανές σκαφών, σωστικά σκάφη και τρέϊλερ, είδη αλιείας, θαλάσσιο σκι, εξοπλισμό windsurf, καταδυτικό εξοπλισμό, και κλαδικές εκδόσεις.

Στην έκθεση συμμετέχουν ελληνικές και ξένες κατασκευαστικές και εισαγωγικές εταιρίες, γνωστές και καταξιωμένες αλλά και νεώτερες ανερχόμενες. Οι εκθέτες του Ανοιξιάτικου Θαλασσινού Σαλονιού αντιπροσωπεύουν ή κατασκευάζουν τις πιο γνωστές μάρκες της τοπικής και παγκόσμιας αγοράς. Η ποικιλία των εκθεμάτων, καθώς και η άρτια διοργάνωση της έκθεσης την έχουν καταστήσει σαν μια από τις σημαντικότερες εκθέσεις του είδους στη χώρα μας.

Το Ανοιξιάτικο Θαλασσινό Σαλόνι διοργανώνεται από την εταιρία οργάνωσης εκθέσεων Expo One με τη συνεργασία του επίσημου κλαδικού φορέα, του Συνδέσμου Ελλήνων Κατασκευαστών Πλαστικών Σκαφών Παρελκομένων Εξαρτημάτων Εμπόρων & Υπηρεσιών (ΣΕΚΑΠΛΑΣ ΠΕΕΥ).

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024