Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΕλληνικό Road show στην Ιταλία

Ελληνικό Road show στην Ιταλία

Road show στις ιταλικές πόλεις Νάπολη, Ρώμη, Ανκόνα, Φερράρα και Μπέργαμο πραγματοποιήθηκε από τις 21 έως τις 25 Φεβρουαρίου από τον ΕΟΤ Ιταλίας και την εφημερίδα `TTG Italia`, με θέμα […]

Road show στις ιταλικές πόλεις Νάπολη, Ρώμη, Ανκόνα, Φερράρα και Μπέργαμο πραγματοποιήθηκε από τις 21 έως τις 25 Φεβρουαρίου από τον <...> ΕΟΤ Ιταλίας και την εφημερίδα `TTG Italia`, με θέμα `Ελλάδα`, για λογαριασμό του Υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης και του ΕΟΤ, με σκοπό την προβολή της Ελλάδας.

Σε κάθε πόλη είχαν κληθεί, να συμμετάσχουν στο road show, τοπικοί πράκτορες και πωλητές, προκειμένου να γνωρίσουν την Ελλάδα και να πάρουν μπροσούρες προορισμών και επιχειρήσεων για να προωθήσουν και να πουλήσουν στη συνέχεια μέρη της Ελλάδας ιδανικά για το καλοκαίρι του 2005. Μάλιστα, στο road show συμμετείχε και ο ίδιος ο Διευθυντής του ΕΟΤ Ιταλίας, κ. Καντζάβελος μαζί με τους συνεργάτες του, παρουσιάζοντας σε κάθε πόλη ένα φιλμ και μιλώντας για την μετα – Ολυμπιακή Ελλάδα των διακοπών.

Να σημειωθεί ότι σε κάθε πόλη ανάλογα με το μέγεθος της, 50 έως 120 τουριστικοί πράκτορες και πωλητές επισκέφτηκαν το road show και πήραν πληροφορίες και έντυπο υλικό από τους συμμετέχοντες, έχοντας γνωρίσει πρωτίστως από κοντά τα `προϊόντα` και τους Ελληνικούς προορισμούς, ώστε να ενημερώσουν με τη σειρά τους, τους πελάτες και να προωθήσουν τις διακοπές τους στη χώρα μας.

Το Ελληνικό τουριστικό προϊόν έχει ανάγκη από αναγνωρισιμότητα στο ανταγωνιστικό περιβάλλον της Ευρώπης και δράσεις αυτού του είδους είναι πολύ αποτελεσματικές. Την πρωτοβουλία έχει ο ΕΟΤ Ιταλίας τα τελευταία χρόνια και προγραμματίζει επισκέψεις σε διαφορετικές πόλεις κάθε φορά. Εάν ληφθεί υπ` όψη ότι ετησίως περίπου το 30% των πωλητών στα τουριστικά γραφεία αλλάζει, γίνεται ακόμη πιο εύκολα αντιληπτό πόσο σημαντικό εργαλείο ενημέρωσης είναι το road show.

Στο φετινό road show συμμετείχαν η Aegean, το Minoa Palace, η Aldemar, ANEK lines, Astir Palace Βουλιαγμένης, Atelier Vacanze, Club Hotel Casino Loutraki, οι Τ.Ο. Columbus, Comitours, τα ξενοδοχεία Elounda, το Everyway Travel, τα Helios Hotels & resorts, το ξενοδοχείο Irene Palace, τα ξενοδοχεία Mamidakis Experience, οι Μινωικές Γραμμές, η Ολυμπιακή, το ξενοδοχείο Pilot Beach, το Rhodos Tours, Sprintours, και τα Superfast Ferries, Temporeale.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024