Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίEmporiki Bank: Έμφαση στη στήριξη των τουριστικών επιχειρήσεων
Η Εμπορική Τράπεζα συνεργάζεται σταθερά με τον ΣΕΤΕ για σειρά ετών

Emporiki Bank: Έμφαση στη στήριξη των τουριστικών επιχειρήσεων

H Εμπορική Τράπεζα ουδέποτε εξέδωσε οδηγία προς το δίκτυό της, με την οποία να συνιστά να μην γίνονται δεκτές επιταγές από τουριστικές επιχειρήσεις, ενώ δεν έχουν περιέλθει στην αντίληψη της […]

H Εμπορική Τράπεζα ουδέποτε εξέδωσε οδηγία προς το δίκτυό της, με την οποία να συνιστά να μην γίνονται δεκτές επιταγές από τουριστικές επιχειρήσεις, ενώ δεν<...> έχουν περιέλθει στην αντίληψη της διοίκησης τέτοιου είδους περιστατικά, αναφέρεται σε χθεσινή ανακοίνωση της τράπεζας, με αφορμή πρόσφατα δημοσιεύματα που προέκυψαν, μετά τη συνέντευξη Τύπου, που πραγματοποίησε ο Σύνδεσμος Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ), όπου γίνεται αναφορά στο όνομα της Εμπορικής Τράπεζας.

Στην ανακοίνωση επισημαίνεται τοι η Εμπορική Τράπεζα, στο πλαίσιο του ρόλου που διαδραματίζει στη χρηματοδότηση της ελληνικής οικονομίας και των επιχειρήσεων, δίνει ιδιαίτερη έμφαση στη στήριξη του κλάδου των τουριστικών επιχειρήσεων, αντιλαμβανόμενη τη σημαντική συμβολή του συγκεκριμένου κλάδου στην ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας.

“Η Εμπορική Τράπεζα συνεργάζεται σταθερά με τον ΣΕΤΕ για σειρά ετών, ενώ αποτελεί και μέλος του Συνδέσμου. Η Εμπορική Τράπεζα, σεβόμενη τους πελάτες και τους ανθρώπους της, επιβεβαιώνει ότι θα συνεχίσει να στηρίζει τις ελληνικές επιχειρήσεις και τα νοικοκυριά, στο πλαίσιο του οικονομικού και κοινωνικού της ρόλου”, τονίζεται ακόμη.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024