Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΓ. Τσακίρης: 10% και όχι 30% η μείωση της τουριστικής μείωσης φέτος
Δήλωση του προέδρου του ΞΕΕ για δημοσίευμα των New York Times

Γ. Τσακίρης: 10% και όχι 30% η μείωση της τουριστικής μείωσης φέτος

Με αφορμή δημοσίευμα της εφημερίδας “New York Times” για την πορεία της τουριστικής κίνησης στην Ελλάδα, ο πρόεδρος του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος κ. Γιώργος Τσακίρης έκανε την ακόλουθη δήλωση:…

Με αφορμή δημοσίευμα της εφημερίδας “New York Times” για την πορεία της τουριστικής κίνησης στην Ελλάδα, ο πρόεδρος του<...> Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος κ. Γιώργος Τσακίρης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

“Με βάση τα τελευταία στατιστικά στοιχεία για την πορεία της τουριστικής κίνησης και των τιμών των ξενοδοχείων, θα ήθελα να τονίσω ότι στο σύνολο της χώρας παρατηρείται μια μείωση της κίνησης που κατά μέσο όρο κυμαίνεται γύρω στο 10%. Δημοσιεύματα που αναφέρονται σε μειώσεις της τάξης του 30% και μάλιστα επικαλούνται εκ προθέσεως ή εκ παραδρομής ως πηγή το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο της Ελλάδος, ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα.

Το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο της Ελλάδος βρίσκεται σε στενή επικοινωνία με τις κατά τόπους ενώσεις ξενοδόχων για την καταγραφή της πορείας του τουρισμού και είναι σε θέση να ενημερώσει με ακρίβεια τους εκπροσώπους των ΜΜΕ, προς αποφυγήν λαθών και παρερμηνειών που μπορεί να βλάψουν τον ελληνικό τουρισμό”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024