Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήCapsuleT Travel & Hospitality Accelerator: Νέες τεχνολογίες στη φιλοξενία
Τεχνολογία

CapsuleT Travel & Hospitality Accelerator: Νέες τεχνολογίες στη φιλοξενία

Στη εκδήλωση “Νέες Τεχνολογίες στη Φιλοξενία” συζητήθηκαν τεχνολογικές αναβαθμίσεις για ξενοδοχεία, με επίκεντρο έξυπνες λύσεις και προϊόντα από startup εταιρίες του CapsuleT.

Οι τρέχουσες αλλά και οι μελλοντικές ευκαιρίες για τεχνολογική αναβάθμιση των ξενοδοχείων συζητήθηκαν εκτενώς στην εκδήλωση “Νέες Τεχνολογίες στη Φιλοξενία”, που διοργάνωσαν ο Επιταχυντής Νεοφυών Επιχειρήσεων του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου της Ελλάδος, CapsuleT Travel & Hospitality Accelerator και η Ένωση Ξενοδόχων Αθηνών Αττικής και Αργοσαρωνικού, την Τετάρτη 20 Μαρτίου 2024, στο Ξενοδοχείο ‘Airotel Stratos Vassilikos’. Σκοπός της εκδήλωσης αυτής ήταν να παρουσιαστούν στα ξενοδοχεία – μέλη της Ένωσης νέες λύσεις και έξυπνες τεχνολογικές εφαρμογές για την βελτιστοποίηση των λειτουργιών των ξενοδοχείων αλλά και για την αναβάθμιση υπηρεσιών προς τον πελάτη.

Εννέα (9) startup εταιρίες που έχουν διακριθεί μέσα από το πρόγραμμα επιτάχυνσης του CapsuleΤ, παρουσίασαν ενδιαφέρουσες νέες υπηρεσίες και προϊόντα και απάντησαν σε ερωτήματα των ξενοδόχων για τις νέες τάσεις στις τεχνολογικές λύσεις για τα ξενοδοχεία.

Ο Επιταχυντής του ΞΕΕ, CapsuleT, συμπληρώνοντας σχεδόν πέντε χρόνια από την έναρξη λειτουργίας του και έχοντας ολοκληρώσει έξι κύκλους επιτάχυνσης (acceleration program) και τέσσερις νεανικούς διαγωνισμούς ιδεών (Idea Platform), έχει πλέον στους «απόφοιτους» των προγραμμάτων του μια πλειάδα νεοφυών επιχειρήσεων με καινοτόμες εφαρμογές και λύσεις για τον τουριστικό κλάδο.

Ιδιαίτερη έμφαση έχει δοθεί μέσα από τα προγράμματά του στην εξεύρεση λύσεων και τεχνολογικών εργαλείων που συμβάλλουν καθοριστικά στον εκσυγχρονισμό και στην ψηφιακή αναβάθμιση των ξενοδοχείων της χώρας αλλά και στη κάλυψη των τρεχόντων αναγκών του ξενοδοχείου και των στελεχών του.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024